Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military Watch Magazine: Ανίκητο το ρωσικό μαχητικό Su-35 – Τις περισσότερες νίκες σε αερομαχίες

Military Watch Magazine: Ανίκητο το ρωσικό μαχητικό Su-35 – Τις περισσότερες νίκες σε αερομαχίες
Δεν υπάρχει όμοιο του στην εξουδετέρωση της εχθρικής αντιαεροπορικής άμυνας λέει το δημοσίευμα
Ως το πιο ετοιμοπόλεμο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος προβάλλει το Su-35, το οποίο χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το αμερικανικό Military Watch Magazine, «το Su-35 αποτελεί το πιο ετοιμοπόλεμο ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει καταρρίψει δεκάδες αεροσκάφη πάνω από τους ουρανούς της Ουκρανίας και έχει φέρει τις περισσότερες νίκες σε αερομαχίες από οποιοδήποτε άλλο μαχητικό στον μεταψυχροπολεμικό κόσμο» αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επισημαίνει πως δεν υπάρχει όμοιο του Su-35 όσον αφορά στην εξουδετέρωση της αντιαεροπορικής άμυνας του εχθρού.
Επιπλέον, αναφέρει το Military Watch Magazine, ότι το Su-35 έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες για ηλεκτρονικό πόλεμο και ότι μπορεί να σαρώσει πολλούς στόχους εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος.
Σημειώνεται πως το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως ένα Su-35 κατέστρεψε σταθμό ραντάρ των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην κατεύθυνση Svatovsk.

Υπερ-εξελιγμένο μαχητικό

To Su-35 είναι ένα υπερ-εξελιγμένο μαχητικό 4++ γενιάς, το οποίο φέρει πολλές τεχνολογίες 5ης γενιάς.
Είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα αεροηλεκτρονικής, με ένα ραντάρ με πολύ μεγάλη εμβέλεια ανίχνευσης εναέριων στόχων και με αυξημένο αριθμό στόχων που παρακολουθούνται και που πλήττονται ταυτόχρονα.
Όσον αφορά τους κινητήρες του, αυτοί είναι ικανοί να αποδώσουν ταχύτητες της τάξης των 2.500 χιλιομέτρων την ώρα τη στιγμή που το μαχητικό μπορεί να φέρει έως και 8 τόνους πολεμικού φορτίου στον αέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης