Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryabkov (Ρωσία): Kαμία ένδειξη ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ θα βελτιωθούν εάν γίνει πρόεδρος ο Trump

Ryabkov (Ρωσία): Kαμία ένδειξη ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ θα βελτιωθούν εάν γίνει πρόεδρος ο Trump
Ήταν πολύ σκληρή η γραμμή των ΗΠΑ για τη Ρωσία όταν ήταν πρόεδρος ο Trump υποστήριξε ο Ryabkov
Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι οι σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ θα βελτιωθούν, εάν ο Donald Trump επικρατήσει στις εκλογές του 2024 και γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov.
Όπως είπε μιλώντας στο International Affairs ο Ryabkov, όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump «η γραμμή των ΗΠΑ απέναντι στη Ρωσία ήταν πολύ σκληρή».
«Ο Trump ξεπέρασε κατά πολύ τον προκάτοχο του στον Λευκό Οίκο, Barack Obama ως προς τον αριθμό των κυμάτων των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία κατά τη θητεία του.
Επίσης, υπήρξαν ορισμένες επικίνδυνες υπερβολές κατά την παραμονή του Trump στον Λευκό Οίκο, όπως για παράδειγμα απειλητικά tweets από το λογαριασμό του προέδρου, για κάποιους αμερικανικούς πυραύλους που υποτίθεται ότι επρόκειτο να πετάξουν.
Αλλά δεν αστειεύεται κανείς με αυτά τα θέματα» υποστήριξε ο Ryabkov, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εάν κερδίσει ο Trump στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές θα αλλάξει κάτι και η προσέγγιση των ΗΠΑ προς τη Ρωσία θα γίνει πιο υγιής και υπεύθυνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης