Τελευταία Νέα
Διεθνή

Andrey Marochko (αντισυνταγματάρχης Luhansk): Τα όπλα της Δύσης άρχισαν να αποτυγχάνουν μαζικά

Andrey Marochko (αντισυνταγματάρχης Luhansk): Τα όπλα της Δύσης άρχισαν να αποτυγχάνουν μαζικά
«Λόγω βροχοπτώσεων με τη μορφή χιονιού και βροχής, καθώς και μιας σειράς αλλαγών στις χαμηλές θερμοκρασίες, οι ένοπλοι σχηματισμοί της Ουκρανίας άρχισαν να αντιμετωπίζουν τεράστιες καταστροφές όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που προμήθευε η Δύση», είπε ο Marochko
Ο δυτικός εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας άρχισαν να αποτυγχάνουν μαζικά λόγω της βροχόπτωσης με τη μορφή παγωμένης βροχής στο Luhansk, δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Luhansk,  Andrey Marochko.
«Λόγω βροχοπτώσεων με τη μορφή χιονιού και βροχής, καθώς και μιας σειράς αλλαγών στις χαμηλές θερμοκρασίες, οι ένοπλοι σχηματισμοί της Ουκρανίας άρχισαν να αντιμετωπίζουν τεράστιες καταστροφές όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που προμήθευε η Δύση...
«Σφήνες» συμβαίνουν συχνά στα όπλα και οι μηχανισμοί αποτυγχάνουν», είπε ο Marochko.
Πρόσθεσε ότι λόγω της κακοκαιρίας, τα δυτικά φορητά όπλα επίσης καταστρέφονται και απαιτούν συνεχή συντήρηση.
Ένα άλλο πρόβλημα για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο πάγος των τεθωρακισμένων οχημάτων, σύμφωνα με τον Marochko, δεν επιτρέπει στο πλήρωμα να μπει γρήγορα μέσα και να χρησιμοποιήσει τα οχήματα, αφού παγώνουν στο έδαφος.
Ο ουκρανικός στρατός πρέπει να ζεστάνει τον εξοπλισμό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που ξεσκεπάζει τις θέσεις του.
Η βροχή πάγου εμφανίζεται όταν η θερμοκρασία είναι θετική σε υψόμετρο 1000-1500 μέτρων, το χιόνι λιώνει, αλλά στη συνέχεια, πέφτοντας σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το νερό που προκύπτει παγώνει γρήγορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης