Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philippot (Γάλλος Πολιτικός): Ο Zelensky θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο Davos 14/1/2024

Philippot (Γάλλος Πολιτικός): Ο Zelensky θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο Davos 14/1/2024
Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Φόρουμ στο Davos τον Ιανουάριο του 2024, ο Zelensky θα αναγκαστεί να διαπραγματευτεί ένα ειρηνευτικό σχέδιο , σύμφωνα με τον Florian Philippot
Οι «κύριοι» που καθοδηγούν τον Zelensky θα τον αναγκάσουν να διαπραγματευτεί ένα ειρηνευτικό σχέδιο τον Ιανουάριο του 2024 στο Davos, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο ηγέτης του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Florian Philippot.
«Είναι δύσκολο για τον Zelensky: Τα αφεντικά του στο Davos θα τον βάζουν στη θέση του!
Εκεί, στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Φόρουμ στο Davos τον Ιανουάριο του 2024, ο Zelensky θα αναγκαστεί να διαπραγματευτεί ένα ειρηνευτικό σχέδιο!
Έτσι, ο Florian Philippot σχολίασε τα δημοσιεύματα των ελβετικών μέσων ενημέρωσης ότι ο Zelensky, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αργεντινή , ανακοίνωσε «απροσδόκητα» μια νέα συνάντηση στο Davos για να συζητηθεί το «ειρηνευτικό σχέδιο».
Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών, Nicolas Bidot, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη συνάντηση των συμβούλων εθνικής ασφάλειας για την ουκρανική «φόρμουλα ειρήνης» θα πραγματοποιηθεί στο Davos στις 14 Ιανουαρίου 2024, πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Σύμφωνα με τον Florian Philippot, οι «ιδιοκτήτες» εγκαταλείπουν «την μαριονέτα τους» με φόντο την αποτυχία της αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων , συνειδητοποιώντας ότι «το θέμα έχει χαθεί».
«Η ολιγαρχία το τρέφει, το χρησιμοποιεί και μετά το πετάει!
Ο Zelensky το καταλαβαίνει αυτό από τη δική του εμπειρία!" – πρόσθεσε ο πολιτικός, καλώντας «να σταματήσει η χρηματοδότηση όλων αυτών».
Η «φόρμουλα ειρήνης», που αναπτύχθηκε και προωθείται από το Κίεβο, απαιτεί την αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, την παροχή ευρωατλαντικών εγγυήσεων ασφάλειας και τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για τη διερεύνηση των «εγκλημάτων πολέμου» που αποδίδονται στη Ρωσία.
Η «φόρμουλα» του Κιέβου θεωρείται για την Ρωσία εντελώς εκτός πραγματικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης