Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexey Pushkov (Ρώσος Βουλευτής): Οι δηλώσεις του στρατηγού Karel Rzegka έχουν μηδενική αξία

Alexey Pushkov (Ρώσος Βουλευτής): Οι δηλώσεις του στρατηγού Karel Rzegka έχουν μηδενική αξία
«Η αξία της γνώμης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Τσεχικής Δημοκρατίας είναι κοντά στο μηδέν», τόνισε ο Alexey Pushkov
Σχετικά Άρθρα
Η αξία των λόγων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του στρατού της Τσεχίας Karel Rzegka για μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία είναι κοντά στο μηδέν, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο βουλευτής Alexey Pushkov.
Όπως δήλωσε ο Τσέχος στρατηγός Karel Rzegka, μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία μπορεί να αποφευχθεί μόνο μέσω εκφοβισμού.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι ένας «πόλεμος με τη Ρωσία» δεν είναι αδιανόητος, αν και ένα τέτοιο σενάριο είναι απίθανο αυτή τη στιγμή.
«Η αξία της γνώμης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Τσεχικής Δημοκρατίας είναι κοντά στο μηδέν.
Η Τσεχία είναι μια χώρα με 10 εκατομμύρια ανθρώπους και έναν ασήμαντο στρατό.
Οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί της είναι υπερφίαλοι, αφού η Τσεχία είναι μέλος του ΝΑΤΟ», τόνισε ο Alexey Pushkov.
Σύμφωνα με τον Alexey Pushkov, ένα τέτοιο θέμα όπως ο «πόλεμος με τη Ρωσία» δεν συζητείται καν σοβαρά από τις χώρες του ΝΑΤΟ που έχουν τις κατάλληλες δυνατότητες με την Τσεχική Δημοκρατία και οι αποφάσεις για αυτό το θέμα λαμβάνονται «μακριά από την Πράγα».
«Και όταν κάποιος Τσέχος στρατηγός ισχυρίζεται ότι μπορεί να φανταστεί έναν πόλεμο με τη Ρωσία, φαίνεται πομπώδες και ανόητο, αφού τίποτα απολύτως δεν εξαρτάται από τη χώρα του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης