Τελευταία Νέα
Διεθνή

James David Vance (Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής): Ντροπή και φάρσα η επίσκεψη Zelensky

James David Vance (Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής): Ντροπή και φάρσα η επίσκεψη Zelensky
H όλη επίσκεψη του Zelensky έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους Ρεπουμπλικάνους να ψηφίσουν τη βοήθεια λέει ο Αμερικάνος γερουσιαστής
Ντροπιαστική χαρακτήρισε την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky στις ΗΠΑ ο Αμερικάνος γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, James David Vance.
«Αυτή η επίσκεψη Zelensky είναι εντελώς ντροπιαστική.
Πρέπει να περάσουμε από μια πολύ αναξιοπρεπή διαδικασία όταν έρθει ο Zelensky και απαιτήσει από εσένα, τον Αμερικανό φορολογούμενο, να του δώσεις άλλα 61 δισεκατομμύρια δολάρια» υποστήριξε μιλώντας στο δίκτυο Fox News ο Vance.
«Είμαι στη Γερουσία εδώ και δύο χρόνια.
Αυτή είναι η πιο επαίσχυντη φάρσα που έχω δει ποτέ» επισήμανε ο Vance, τονίζοντας ότι η όλη επίσκεψη του Zelensky έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους Ρεπουμπλικάνους έτσι ώστε να αφήσουν το θέμα της ασφάλειας των νότιων συνόρων των ΗΠΑ και να δώσουν στην Ουκρανία άλλη μια «λευκή επιταγή».
«Αν ήταν έξυπνος ο Zelensky, θα ασκούσε πίεση στον πρόεδρο Biden να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα των συνόρων» υπογράμμισε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα Τρίτη 12/12 ο Zelensky θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Biden στον Λευκό Οίκο ενώ θα μιλήσει και στο Κογκρέσο, το οποίο εξαιτίας της στάσης των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων – όπου και έχουν την πλειοψηφία - έχει μπλοκάρει την σχεδιαζόμενη οικονομική βοήθεια ύψους περίπου 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία και το Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης