Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρίκη στο Βέλγιο: Σκότωσε την πρώην του με 200 μαχαιριές

Φρίκη στο Βέλγιο: Σκότωσε την πρώην του με 200 μαχαιριές
Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η νοσηλεύτρια έφερε στο σώμα της 200 μαχαιριές, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο 41 ετών πρώην σύντροφός της
Συγκλονισμένο από μία νέα υπόθεση γυναικοκτονίας είναι το Βέλγιο, όπου η 36χρονη Βερονίκ βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Κνοκ.
Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η νοσηλεύτρια έφερε στο σώμα της 200 μαχαιριές, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο 41 ετών πρώην σύντροφός της.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Βερονίκ διατηρούσε σχέση με τον δράστη περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, λόγω απιστιών αποφάσισε να τον χωρίσει. Τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν και πάλι να έχουν επαφή.
Την περασμένη εβδομάδα, η Βερονίκ ήταν στο σπίτι μίας φίλης της όταν ο άνδρας τής έστελνε συνεχώς μηνύματα και της έκανε βιντεοκλήσεις. Αργά το βράδυ, της περασμένης Κυριακής, επέστρεψε στο σπίτι της, εκείνος την επισκέφθηκε λέγοντας ότι ήθελε να πάρει τον υπολογιστή του που είχε αφήσει εκεί. Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τη φασαρία που άκουσαν και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης