Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαμαντένιο δαχτυλίδι 750.000 ευρώ που είχε χαθεί στο Ritz στο Παρίσι βρέθηκε σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας

Διαμαντένιο δαχτυλίδι 750.000 ευρώ που είχε χαθεί στο Ritz στο Παρίσι βρέθηκε σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας
Από την πλευρά της η εφημερίδα Le Parisien άφησε να εννοηθεί ότι η παραδοχή δεν ήταν αρκετή για να διαλύσει όλες τις αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη, το ξενοδοχείο ωστόσο υποστήριξε ότι ο πελάτης του ήταν ενθουσιασμένος από τα νέα
Προμελετημένη και καλά σχεδιασμένη ληστεία; Πράξη απροσεξίας; Ή μήπως μια ευκαιρία της στιγμής που δεν πήγε ανεκμετάλλευτη; Η εξαφάνιση ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού αξίας 750.000 ευρώ στο Ριτζ του Παρισιού παραμένει μυστήριο. Το ίδιο και ο εντοπισμός του.
Πάντως δύο μέρες αφότου μία Μαλαισιανή επισκέπτης στο ξενοδοχείο έκανε καταγγελία για το χαμένο διαμαντένιο δαχτυλίδι στην αστυνομία, το ξενοδοχείο έδωσε μια απάντηση, αν και λιγότερο συναρπαστική από πολλές από τις θεωρίες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Η πελάτισσα, που περιγράφεται μόνο ως επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, είπε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει το δαχτυλίδι σε ένα τραπέζι την Παρασκευή, ενώ είχε πάει για ψώνια στην πόλη για λίγες ώρες
Υποστήριξε ότι η ασφάλεια βρήκε το δαχτυλίδι στη σακούλα ηλεκτρικής σκούπας.
Από την πλευρά της η εφημερίδα Le Parisien άφησε να εννοηθεί ότι η παραδοχή δεν ήταν αρκετή για να διαλύσει όλες τις αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη, το ξενοδοχείο ωστόσο υποστήριξε ότι ο πελάτης του ήταν ενθουσιασμένος από τα νέα.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Ritz Paris που κινητοποιήθηκε για αυτήν την αναζήτηση και που εργάζεται καθημερινά με ακεραιότητα και επαγγελματισμό», ανέφερε το ξενοδοεχείο στην Le Parisien. Η πελάτισσα, που περιγράφεται μόνο ως επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, είπε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει το δαχτυλίδι σε ένα τραπέζι την Παρασκευή, ενώ είχε πάει για ψώνια στην πόλη για λίγες ώρες. Σύμφωνα με την ίδια, όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, το δαχτυλίδι είχε εξαφανιστεί.
Μια μέρα μετά την υποβολή της καταγγελίας, το ξενοδοχείο είπε ότι εξακολουθούσε να διερευνά όλες τις πιθανότητες.

Οι κλοπές εκατομμυρίων στο Ritz Paris

Όπως υπενθυμίζει ο Guardian πάντως, αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το διάσημο ξενοδοχείο στην Place Vendôme θα βρισκόταν στο στόχαστρο. Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας που δεν κατονομάστηκε ανέφερε το 2018 την κλοπή κοσμημάτων αξίας περίπου 800.000 ευρώ από τη σουίτα της, ενώ μήνες νωρίτερα πέντε ένοπλοι άνδρες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ από τις βιτρίνες του ξενοδοχείου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης