Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Οι όμηροι δεν θα απελευθερωθούν από τον Ισραηλινό στρατό αλλά με διαπραγματεύσεις – Για δημόσια κατανάλωση η καταστροφή μας

Hamas: Οι όμηροι δεν θα απελευθερωθούν από τον Ισραηλινό στρατό αλλά με διαπραγματεύσεις – Για δημόσια κατανάλωση η καταστροφή μας
Τι επισημαίνει ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Abu Obaida
Σε ένα προηχογραφημένο μήνυμα, ο εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Al Qassam της Hamas δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί αιχμάλωτοι δεν θα απελευθερωθούν με στρατιωτικά μέσα.
«Λέμε στους Ισραηλινούς ότι ο Netanyahu, ο Gallant και άλλοι στο πολεμικό υπουργικό συμβούλιο δεν μπορούν να φέρουν πίσω τους αιχμαλώτους τους χωρίς διαπραγματεύσεις. Η τελευταία δολοφονία ενός αιχμάλωτου που προσπάθησαν να πάρουν πίσω με τη βία το αποδεικνύει».
Ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της ομάδας αναφερόταν σε έναν Ισραηλινό που κρατήθηκε αιχμάλωτος, τον οποίο οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας προσπάθησαν να σώσουν.
Η Al Qassam, είπε ο Abu Obaida, απέκρουσε την προσπάθειά τους, προκαλώντας πολλές στρατιωτικές απώλειες, και ότι ο αιχμάλωτος πέθανε επίσης στο περιστατικό.
Ο Abu Obaida είπε επίσης ότι σε δέκα ημέρες μαχητές από το Beit Hanoun μέχρι το Khan Younis «κατάφεραν να καταστρέψουν περισσότερα από 180 στρατιωτικά οχήματα του ισραηλινού στρατού, τεθωρακισμένα και μπουλντόζες εν μέρει και ολικά.
Οι μαχητές μας πραγματοποίησαν επιχειρήσεις που περιελάμβαναν επίθεση σε πεζοπόρα τμήματα και πραγματοποίησαν δεκάδες επιθέσεις ελεύθερων σκοπευτών και χρησιμοποίησαν όπλα κατά προσωπικού».
«Αυτά οδήγησαν σε μεγάλο αριθμό θανάτων και τραυματισμών μεταξύ των εχθρικών τάξεων», είπε, προσθέτοντας:
Το Al Qassam έπληξε επίσης πολλές ισραηλινές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Ashkelon, Ashdod και άλλων.
Συνεχίζουμε να απωθούμε την ισραηλινή επιθετικότητα.
Ο μόνος ισχυρισμός του εχθρού για νίκη είναι οι επιθέσεις του εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών.
Η συζήτηση του Ισραήλ για συντριβή της Hamas είναι για δημόσια κατανάλωση.
Προτρέπουμε τους ανθρώπους στον αραβικό κόσμο και στον ισλαμικό κόσμο να διαμαρτυρηθούν και να μην είναι αδιάφοροι.
Χιλιάδες μαχητές μας παραμένουν ακλόνητοι και περιμένουν την ευκαιρία να πολεμήσουν, επισήμανε ο Abu Obaida.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης