Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απόλυτος εφιάλτης: Η νέα απειλή για την ανθρωπότητα βρίσκεται ήδη σε τρόφιμα μολυσμένα με ξένο RNA και DNA

Απόλυτος εφιάλτης: Η νέα απειλή για την ανθρωπότητα βρίσκεται ήδη σε τρόφιμα μολυσμένα με ξένο RNA και DNA
«Αν τα εμβόλια και οι θεραπείες RNA είναι τρομακτικά, οι γονιδιακές θεραπείες που βασίζονται στο DNA είναι ένας απόλυτος εφιάλτης», γράφει ο δικηγόρος Thomas Renz
Η «πανδημία» του κορωνοϊού COVID-19 πρόσθεσε μια νέα έννοια στο δημόσιο λεξικό που ονομάζεται mRNA: δηλαδή, αγγελιοφόρο RNA.
Οι επιστήμονες ενημέρωσαν τον κόσμο ότι τα εμβόλια COVID των Pfizer-BioNTech και Moderna γίνονται με mRNA, αν και όπως έκτοτε αποκαλύφθηκε, τα εμβόλια mRNA δεν περιέχουν στην πραγματικότητα mRNA, αλλά εργαστηριακό RNA ή/και σωματίδια DNA που είναι ισχυρότερα από το mRNA και επιβιώνουν κατά τη διαδικασία της πέψης.
Αυτά τα «εμβόλια RNA και DNA», όπως ονομάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια, χορηγούνται τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα στη σύγχρονη εποχή.
Και τα υπολείμματα RNA και DNA που καταλήγουν να μπουν στα τρόφιμα που τρώνε οι άνθρωποι είναι ίσως πιο σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, , όπως επισημαίνει το Natural News.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημιούργησε μια σελίδα πληροφοριών για «εμβόλια DNA» στον ιστότοπό του που εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες πώς λειτουργούν.
Ένα αξιοσημείωτο απόσπασμα έχει ως εξής:

Ραγδαία ανάπτυξη του εμβολιασμού με DNA!

«Ο τομέας του εμβολιασμού με DNA αναπτύσσεται ραγδαία.
Τα εμβόλια που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούν όχι μόνο DNA, αλλά περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετα που βοηθούν το DNA να εισέλθει στα κύτταρα, το στοχεύουν σε συγκεκριμένα κύτταρα ή που μπορεί να λειτουργήσουν ως ανοσοενισχυτικά για τη διέγερση ή την κατεύθυνση της ανοσολογικής απόκρισης».
Αυτή είναι μια τρομακτική αποκάλυψη, καθώς δείχνει πώς τα εμβόλια DNA, όπως ορίζονται από επίσημες πηγές δημόσιας υγείας, είναι ένας Δούρειος Ίππος που μεταφέρει ξένο εργαστηριακό DNA σε κυτταρικούς πυρήνες, πιθανώς μόνιμα.
Μια έρευνα που εξετάζει όλα αυτά εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά βακτηριακά είδη που είναι ικανά να μεταφέρουν πλασμίδια εμβολίου σε κύτταρα-ξενιστές θηλαστικών.

Αυτά τα βακτηριακά είδη είναι βασικά εργοστάσια κυττάρων ικανά να παράγουν πολύ μεγάλο αριθμό πλασμιδίων DNA.

Η εργασία υπογραμμίζει περαιτέρω μια ανακάλυψη που έγινε από τον Walter Shaffner το 1980 που δείχνει για πρώτη φορά την εμφάνιση γονιδιακής μεταφοράς από βακτήρια σε κύτταρα θηλαστικών «όταν τα διπλά αντίγραφα του γονιδιώματος του ιού SV40, που μεταφέρθηκαν από εργαστηριακά στελέχη E. coli, μεταφέρθηκαν σε συν- καλλιεργημένα κύτταρα θηλαστικών».
«Τα συστήματα χορήγησης εμβολίου DNA βακτηριδίων συνίστανται στην εσωτερίκευση βακτηρίων, που φιλοξενούν έναν πλασμιδιακό φορέα που περιέχει την αλληλουχία του γονιδίου που ενδιαφέρει, από τα κύτταρα-στόχους», εξηγεί το έγγραφο.
«Στη συνέχεια σχηματίζονται πρωτογενή κυστίδια τα οποία συντήκονται σε λυσοσωμικά διαμερίσματα όπου συμβαίνει λύση βακτηρίων, απελευθερώνοντας το πλασμιδικό DNA στο κυτταρόπλασμα του ξενιστή.
Το DNA του πλασμιδίου στη συνέχεια μεταναστεύει στον πυρήνα του κυττάρου όπου η γονιδιακή αλληλουχία που μας ενδιαφέρει μεταγράφεται για επακόλουθη μεταγωγή και πρωτεϊνική σύνθεση από τον μηχανισμό των κυττάρων του ξενιστή».

Το παραθυράκι επιτρέπει στα βιολογικά τρόφιμα να περιέχουν αλλοιωμένο DNA... τον απόλυτο εφιάλτη!

Με πολύ απλούστερους όρους, τα εμβόλια DNA έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν στις φαρμακευτικές εταιρείες να παρέχουν όποιο χημικό φορτίο επιθυμούν χρησιμοποιώντας SV40 και άλλα βοηθητικά συστατικά.
Ακόμη χειρότερα, αυτό το ωφέλιμο φορτίο μπορεί να αυτοαναπαράγεται, καταλαμβάνοντας το γονιδίωμα ενός ατόμου για πάντα.
Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Pfizer-BioNTech και η Moderna λένε ψέματα ότι οι εγκοπές «mRNA» τους βασίζονται σε RNA και όχι σε DNA, είναι επειδή τα εμβόλια DNA αποτελούν πολύ χειρότερη απειλή για τον οργανισμό.
«Αν τα εμβόλια και οι θεραπείες RNA είναι τρομακτικά, οι γονιδιακές θεραπείες που βασίζονται στο DNA, είναι ο απόλυτος εφιάλτης», γράφει ο δικηγόρος Thomas Renz στο Substack του.
«… υπάρχουν δισεκατομμύρια γραμμές κώδικα που συνθέτουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και δεν μπορούμε καν να γράψουμε μερικά εκατομμύρια σε ένα λειτουργικό σύστημα ή τηλέφωνο χωρίς σφάλματα, οπότε για ποιο λόγο να θέλω κάποιον να πειράξει τον κώδικα που με κάνει να ζω; ”
Αυτός ο ταχέως εξελισσόμενος τομέας γονιδιακής θεραπείας – δεν είναι απλώς απλά εμβόλια – περιλαμβάνει δύο βασικά στοιχεία: το ένα είναι ο γενετικός κώδικας για την επανεγγραφή των κυττάρων και το άλλο είναι το όχημα ή το βοηθητικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του νέου κώδικα στα κύτταρα.

Το SV40, το οποίο προκαλεί καρκίνο, είναι ένα τέτοιο πρόσθετο που χρησιμοποιείται στα εμβόλια COVID και τα καθιστά εξαιρετικά ανασφαλή.

«Όταν κατασκευάζονται τα ίδια τα εμβόλια, ουσιαστικά αποστάζονται από σωματίδια DNA στο «mRNA» που βρίσκεται στις δόσεις», γράφει ο Renz.
«Φαίνεται ότι το DNA που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των σωματιδίων mRNA είναι το SV40.
Το λέω αυτό γιατί συνεχίζουμε να βρίσκουμε το SV40 στα φιαλίδια και επίσης επειδή είναι ένα φυσικό κατάλληλο για τη δουλειά».
Εάν οι Big Pharma είπαν τόσο εύκολα ψέματα ότι αυτά τα πλάνα είναι mRNA, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι στην πραγματικότητα είναι modRNA, δεν απέχει πολύ η υπόθεση ότι η φαρμακευτική βιομηχανία επέτρεψε σκόπιμα να υπάρχει τροποποιημένο DNA SV40 μέσα σε φιαλίδια εμβολίων Covid, παρόλο που δεν φέρει ετικέτα και εγκρίθηκε ως τέτοιο.
Όσον αφορά την προμήθεια τροφίμων, υπάρχει ένας αριθμός εμβολίων DNA για ζώα που ήδη εγχέονται σε αγελάδες, κοτόπουλα, χοίρους και άλλα ζώα που καταναλώνονται από τον άνθρωπο.
Με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των εμβολίων DNA όταν μπήκαν στους θηλαστικούς ξενιστές τους, είναι λογικό ότι οι άνθρωποι τρώνε αποτελεσματικά modRNA, συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων DNA και RNA, στο κρέας.
Η επιλογή μόνο πιστοποιημένου βιολογικού κρέατος, σε αυτήν την περίπτωση, δεν προστατεύει απαραίτητα όσους το επιλέγουν.
Capture_73.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης