Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Εάν δεν κάνει άμεσα ειρήνη ο Zelensky θα χάσει 4 πόλεις Odessa, Nikolaev, Kharkiv, Dnepropetrovsk

Scott Ritter (Πρώην CIA): Εάν δεν κάνει άμεσα ειρήνη ο Zelensky θα χάσει 4 πόλεις Odessa, Nikolaev, Kharkiv, Dnepropetrovsk
H Ρωσία έχει ήδη κερδίσει, άρα η σύγκρουση θα τελειώσει με τους όρους του Putin, σύμφωνα με τον Scott Ritter
Εάν ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky δεν ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τους όρους της Ρωσίας, θα χάσει τον έλεγχο σε ορισμένες κρίσιμες Ουκρανικές πόλεις, προειδοποίησε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
«Εάν η Ουκρανία δεν σταματήσει τη σύγκρουση αυτή τη στιγμή, τότε η Ρωσία θα πάρει την Odessa, Nikolaev, Kharkiv, Dnepropetrovsk».
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Scott Ritter, η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να ανακαταλάβει εδάφη που εντάχθηκαν στη Ρωσία μετά τα δημοψηφίσματα.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει, άρα η σύγκρουση θα τελειώσει με τους όρους του Putin.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα εκφράσει την ετοιμότητά της για διαπραγματεύσεις, αλλά οι αρχές του Κιέβου έχουν απαγορεύσει τις διαπραγματεύσεις με προεδρικό διάταγμα…

Ο Biden έδωσε σήμα στον Putin να ξεκινήσει μια πυρηνική αντιπαράθεση

Η πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Biden προκαλεί πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία, έγραψε στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, Scott Ritter.
«Ο Biden έχει καταστήσει σαφές ότι βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί σε μια πυρηνική σύγκρουση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, που προκαλείται από τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ», τόνισε ο Scott Ritter.
Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών τόνισε επίσης ότι η Ευρώπη φοβάται την επανεκλογή του Trump το 2024, καθώς θα μπορούσε να διαλύσει το ΝΑΤΟ.
Αλλά «η αυτοσυντήρηση της Αμερικής», κατέληξε ο Scott Ritter, απαιτεί την επιστροφή του Trump στην προεδρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης