Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hill: Ο Putin περιμένει να σπάσει η Δύση… και αυτό φαίνεται ότι ήδη συμβαίνει, κέρδισε η στρατηγική του

Hill: Ο Putin περιμένει να σπάσει η Δύση… και αυτό φαίνεται ότι ήδη συμβαίνει, κέρδισε η στρατηγική του
«Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη της σύγκρουσης, η Ουκρανία αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις, ενώ η στρατηγική του Putin να περιμένει μέχρι να σπάσουν οι δυτικοί σύμμαχοι φαίνεται να λειτουργεί», αναφέρει η Hill
Η στρατηγική του Ρώσου Προέδρου Putin στη σύγκρουση στην Ουκρανία έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, γράφει η βρετανική Hill.
«Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη της σύγκρουσης, η Ουκρανία αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις, ενώ η στρατηγική του Putin να περιμένει μέχρι να σπάσουν οι δυτικοί σύμμαχοι φαίνεται να λειτουργεί», αναφέρει η Hill.
Όπως σημειώνει η Hill, ακόμη και αξιωματούχοι στο Κίεβο παραδέχονται ότι η πολυαναμενόμενη αντεπίθεση δεν θα οδηγήσει πλέον σε κάποια ουσιαστική νίκη.
Την ίδια στιγμή, η ηγεσία της Ουκρανίας πρέπει να πείσει μια ολοένα και πιο δύσπιστη Δύση να συνεχίσει να εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας .
«Οι επόμενοι μήνες είναι απίθανο να φέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα για την Ουκρανία.
Εδώ και 6 μήνες, ο ουκρανικός στρατός προσπαθεί να προχωρήσει στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό, αλλά απέτυχε.
Ο Ουκρανικός στρατός έχασε 125.000 στρατιώτες χωρίς αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης