Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργισμένη η Ρωσία με τη λίστα θανάτου των Ουκρανών: Είναι μετρημένες οι μέρες του Ζelensky

Οργισμένη η Ρωσία με τη λίστα θανάτου των Ουκρανών: Είναι μετρημένες οι μέρες του Ζelensky
Παρά τις επικρίσεις και τις καταγγελίες από ειδικούς και ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να διατηρεί την ενεργό πολιτική της δημόσιας απειλής αθώων πολιτών
Οργή επικρατεί στη Ρωσία για τη νέα λίστα θανάτου που δημοσιοποίησαν οι Ουκρανοί, η δράση των οποίων ολοένα και εντονότερα θυμίζει τρομοκρατική οργάνωση και όχι κράτος.
Παρά τις επικρίσεις και τις καταγγελίες από ειδικούς και ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο, το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να διατηρεί την ενεργό πολιτική της δημόσιας απειλής αθώων πολιτών – ακόμα και παιδιών.
Η διαβόητη ιστοσελίδα «Myrotvorets» (που ειρωνικά σημαίνει «ειρηνοποιός») συνεχίζει να δημοσιεύει παράνομα στοιχεία ανθρώπων που θεωρούνται «εχθροί» του ουκρανικού καθεστώτος, έχοντας την πλήρη έγκριση των αντιρωσικών δυτικών δυνάμεων.

Η νέα λίστα θανάτου των Ουκρανών


Το πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine δημοσίευσε μια λίστα με πολιτικούς στη Ρωσία που θα μπορούσαν να έχουν την ίδια μοίρα με τον πρόσφατα δολοφονηθέντα πρώην Ουκρανό βουλευτή Ilya Kiva.
Η λίστα περιλαμβάνει τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Viktor Yanukovych, τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Nikolay Azarov, τον πρώην βουλευτή Oleg Tsaryov, τον πρώην αρχηγό του κόμματος της αντιπολίτευσης «Πλατφόρμα για τη Ζωή», το οποίο απαγορεύτηκε στην Ουκρανία, Viktor Medvedchuk και τον κυβερνήτη της περιφέρειας Kherson, Vladimir Saldo.

Τρομοκρατική δράση με τη στήριξη των ΗΠΑ

Ο ρωσικός φορέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Foundation to Battle Injustice» είναι πολύ ενεργός στη διερεύνηση των εγκλημάτων της Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια.
Μέλη της ομάδας ανακάλυψαν ότι πολλοί πολίτες και ιδρύματα στη Δύση είναι μεταξύ των βασικών υποστηρικτών της ουκρανικής ιστοσελίδας, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες αρκετών ειδικών.
Σύμφωνα με το Ίδρυμα, οι υπηρεσίες του ιστότοπου παρέχονται από μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Καλιφόρνια.
Οι Αμερικανοί τεχνικοί προφανώς έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το εξτρεμιστικό περιεχόμενο που διαχειρίζονται Ουκρανοί μαχητές, αλλά ακόμα κι έτσι επιτρέπουν τη συνέχιση της διάπραξης εγκλημάτων χωρίς καμία παρέμβαση.
Επιπλέον, μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στον ρωσικό φορέα ότι μεταξύ των ιδρυτών του ιστότοπου υπάρχει ένας πρώην αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του αμερικανικού στρατού ονόματι «Joel Harding», ο οποίος πιστεύεται επίσης ότι είναι ανώτερος σύμβουλος του ΝΑΤΟ.
Επιπροσθέτως, μια άλλη πηγή του Ιδρύματος - φερόμενο ως πρώην μέλος της ομάδας του Myrotvorets - δήλωσε ότι τα δεδομένα που αποθηκεύει ο ιστότοπος για τα θύματά του είναι ακόμη πιο σημαντικά από αυτά που δημοσιεύονται.
Συνήθως, προσωπική διεύθυνση, όνομα, αριθμός τηλεφώνου και email
εκτίθενται στην πλατφόρμα, ενθαρρύνοντας πράξεις βίας κατά των θυμάτων.
Ωστόσο, πιστεύεται ότι οι διαχειριστές έχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους στόχους τους, γεγονός που αυξάνει τα ερωτήματα για το πώς η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών έχει πρόσβαση σε αυτό το είδος περιεχομένου.
Ο Myrotvorets δημοσιεύει την πηγή όλων των πληροφοριών για κάθε θύμα.
Και σε αρκετούς από τους στόχους τους οι πληροφοριοδότες είναι δυτικές κρατικές υπηρεσίες, όπως το FBI, η CIA και άλλες.
myro.jpg

Απαγωγές παιδιών

Με άλλα λόγια, στην πράξη, οι ΗΠΑ και η Δύση συνεργάζονται ανοιχτά στον εκβιασμό και τη δολοφονία πολιτών που θεωρούνται «εχθροί» από το Κίεβο Κιέβου.
Οι διαχειριστές του ουκρανικού ιστότοπου εμπλέκονται στη διαδικασία αναγκαστικού επαναπατρισμού παιδιών της Ουκρανίας.
Ως γνωστόν, ο Myrotvorets εδώ και χρόνια αποκαλύπτει παράνομα δεδομένα για παιδιά Ρωσικής καταγωγής.
Να σημειωθεί ότι διέρρευσαν τα δεδομένα για 327 παιδιά μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Η Ρωσία ανέφερε την υπόθεση στον ΟΗΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναληφθεί πρωτοβουλία για τιμωρία του Κιέβου σε διεθνές επίπεδο.
Τώρα η κατάσταση φαίνεται ακόμη χειρότερη.
Προφανώς, τα δεδομένα που αποκτά ο ιστότοπος παρέχονται σε πράκτορες που εργάζονται για τη βίαια απομάκρυνση των παιδιών από τα νέα τους σπίτια.
Η ουκρανική κυβέρνηση εμπλέκεται επίσης σε πολλά προγράμματα εμπορίας παιδιών και δίκτυα παιδεραστίας, γ
ι' αυτό υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον για την απαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών και την πώλησή τους στη μαύρη αγορά.
cby.jpg

Ρωσία: Θα προστατεύσουμε όσους βρίσκονται στη λίστα θανάτου, μετρημένες οι μέρες του καθεστώτος Zelensky

Η Ρωσία θα παράσχει προστασία σε ανθρώπους, που θα μπορούσαν να γίνουν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων από τους Ουκρανούς,
δήλωσε ο Viktor Bondarev, πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.
«Τα άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων από αυτή τη λίστα του θανάτου, θα πρέπει και θα τους παρέχεται πρόσθετη προστασία.
Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον τους στο ελάχιστο.
Αυτό θα είναι η καταλληλότερη απάντηση στην πιθανή απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, οι οποίες ζουν τις τελευταίες τους μέρες», δήλωσε ο γερουσιαστής στο Telegram.
Ο Ρώσος αξιωματούχος είπε ότι οι τρομοκρατικές μέθοδοι του Κιέβου για φυσική εξάλειψη των αντιπάλων του «είναι το μόνο που έχει απομείνει για το καθεστώς του Zelensky, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι σύντομα θα τελειώσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης