Τελευταία Νέα
Διεθνή

NRK: Νορβηγοί στρατιώτες εξασκούνται σε κηδείες στρατιωτών εν μέσω ουκρανικής σύγκρουσης

NRK: Νορβηγοί στρατιώτες εξασκούνται σε κηδείες στρατιωτών εν μέσω ουκρανικής σύγκρουσης
"Οι Νορβηγοί στρατιώτες εξασκούνται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και στην διαχείριση των απωλειών, το θάνατο ανθρώπων και την ταφή συναδέλφων στρατιωτών», αναφέρει το νορβηγικό μέσο ενημέρωσης NRK
Νορβηγοί στρατιώτες πραγματοποιούν εικονικές κηδείες λόγω των φόβων κλιμάκωσης της ουκρανικής σύγκρουσης, αναφέρει το νορβηγικό μέσο ενημέρωσης NRK.
Τα σενάρια πολέμου έγιναν πιο έντονα και πιο αληθινά μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Ευρώπη το 2022.
Αυτή τη φορά οι Νορβηγοί στρατιώτες εξασκούνται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και στην διαχείριση των απωλειών, ο θάνατος ανθρώπων και η ταφή συναδέλφων στρατιωτών», αναφέρει το νορβηγικό μέσο ενημέρωσης NRK.
Σύμφωνα με το νορβηγικό μέσο ενημέρωσης NRK, πραγματοποιώντας μια «εκπαιδευτική» κηδεία, οι στρατιώτες του νορβηγικού στρατού προετοιμάζονται ψυχολογικά για μια πιθανή σύγκρουση.
Όπως σημείωσε ο λοχίας Stian Mo, είναι σημαντικό για τους στρατιώτες να είναι προετοιμασμένοι για όλα ώστε να είναι έτοιμοι για πόλεμο.
Ο στρατιώτης Jens Espeland, ο οποίος παρακολούθησε την εκπαιδευτική ταφή των συντρόφων του, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι άξιζε να σκεφτούμε και να αναλογιστούμε «πώς είναι πραγματικά η καθημερινή ζωή».
Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατο να προετοιμαστείς σωστά για κάτι τέτοιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης