Τελευταία Νέα
Διεθνή

Parlamentní listy (Τσεχική εφημερίδα): Σε 20 χρόνια οι Ουκρανοί θα έχουν ξεχάσει τα πάντα και θα έχουν μετανιώσει για τον πόλεμο

Parlamentní listy (Τσεχική εφημερίδα): Σε 20 χρόνια οι Ουκρανοί θα έχουν ξεχάσει τα πάντα και θα έχουν μετανιώσει για τον πόλεμο
Ο Stepan Kotrba σημείωσε την προσεκτική στάση του ρωσικού στρατού απέναντι στους αμάχους ως μία από τις προϋποθέσεις για μια θετική στάση απέναντι στην Ρωσία
Οι Ουκρανοί θα ξεχάσουν εύκολα τον εθνικισμό και θα μετανοήσουν για τα λάθη τους μετά τη λήξη της σύγκρουσης, δήλωσε ο πολιτικός σχολιαστής Stepan Kotrba σε συνέντευξή του στην τσεχική εφημερίδα Parlamentní listy.
«Σε 20 χρόνια, κανείς δεν θα μετανιώσει για τον θάνατο των νεαρών και αποθανόντων θαυμαστών του Μπαντέρα.
Ίσως ακόμη και των επιζώντων συγγενών τους.
Ομολογώ μάλιστα ότι θα ντρέπονται που εξαπατήθηκαν τόσο πολύ»
Ο Stepan Kotrba σημείωσε την προσεκτική στάση του ρωσικού στρατού απέναντι στους αμάχους ως μία από τις προϋποθέσεις για μια θετική στάση απέναντι στην Ρωσία.
Ο Τσέχος αναλυτής είπε επίσης ποιους θεωρεί «τους καλύτερους γιους της Ουκρανίας».
Κατά τη γνώμη του, τέτοιοι άνθρωποι δεν πάνε στο μέτωπο για να πεθάνουν στη μάχη, αλλά «με οποιοδήποτε κόστος» φεύγουν στο εξωτερικό.
Ακόμη και ο τελευταίος ανόητος στη Δύση έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι η Ουκρανία δεν έχει τίποτα να αντιταχθεί στα ρωσικά όπλα και την οικονομική ανωτερότητα.
Ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, Mikhail Podolyak, ανέφερε ότι ο πληθυσμός είχε συσσωρεύσει «πολύ εκνευρισμό» και «υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις» για τις αρχές του Κιέβου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης