Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Θα προστατεύσουμε όποιον βρίσκεται στην τρομοκρατική λίστα θανάτου των Ουκρανών – Τελειώνει ο Zelensky

Ρωσία: Θα προστατεύσουμε όποιον βρίσκεται στην τρομοκρατική λίστα θανάτου των Ουκρανών – Τελειώνει ο Zelensky
Οι Ουκρανοί δημοσίευσαν μία λίστα θανάτου με πολιτικούς που είναι αντίθετοι στο καθεστώς Zelensky
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία θα παράσχει προστασία σε ανθρώπους, που θα μπορούσαν να γίνουν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων από τους Ουκρανούς, δήλωσε ο Viktor Bondarev, πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.
Ο γερουσιαστής έκανε τη δήλωση αφού το πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine δημοσίευσε μια λίστα με πολιτικούς στη Ρωσία που θα μπορούσαν να έχουν την ίδια μοίρα με τον πρόσφατα δολοφονηθέντα πρώην Ουκρανό βουλευτή Ilya Kiva.
Η λίστα περιλαμβάνει τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Viktor Yanukovich, τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Nikolay Azarov, τον πρώην βουλευτή Oleg Tsaryov, τον πρώην αρχηγό του κόμματος της αντιπολίτευσης «Πλατφόρμα για τη Ζωή», το οποίο απαγορεύτηκε στην Ουκρανία, Viktor Medvedchuk και τον κυβερνήτη της περιφέρειας Kherson, Vladimir Saldo.

Τελειώνει το καθεστώς Zelensky


«Τα άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων από αυτή τη λίστα των πέντε, θα πρέπει και θα τους παρέχεται πρόσθετη προστασία.
Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον τους στο ελάχιστο.
Αυτό θα είναι η καταλληλότερη απάντηση στην πιθανή απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, οι οποίες ζουν τις τελευταίες τους μέρες», δήλωσε ο γερουσιαστής στο Telegram.
Ο Ρώσος αξιωματούχος είπε ότι οι τρομοκρατικές μέθοδοι του Κιέβου για φυσική εξάλειψη των αντιπάλων του «είναι το μόνο που έχει απομείνει για το καθεστώς του Zelensky, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι σύντομα θα τελειώσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης