Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία σφραγίζει τα σύνορα – Ειδικό καθεστώς με πλήθος απαγορεύσεων με το βλέμμα στη ρωσική επίθεση

Η Ουκρανία σφραγίζει τα σύνορα – Ειδικό καθεστώς με πλήθος απαγορεύσεων με το βλέμμα στη ρωσική επίθεση
Απαγορεύεται η ελεύθερη είσοδος στην Ουκρανία, η διαμονή, η μετακίνηση προσώπων και κάθε εργασία που δεν σχετίζεται με την άμυνα ή την προστασία των συνόρων
Σχετικά Άρθρα
Η Ουκρανία καθιερώνει ένα ειδικό καθεστώς στα σύνορα της χώρας με πλήθος απαγορεύσεων εν όψει επιθετικών επιχειρήσεων από τη Ρωσία.
«Έχει καθιερωθεί ένα ειδικό καθεστώς στα σύνορα.
Απαγορεύεται η ελεύθερη είσοδος, η διαμονή, η μετακίνηση προσώπων και κάθε εργασία που δεν σχετίζεται με την άμυνα ή την προστασία των κρατικών συνόρων» δήλωσε ο Taras Melnychuk εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνηση στην Verkhovna Rada (Κοινοβούλιο).
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα νέα μέτρα ισχύουν «εντός των ορίων των οικοπέδων που παραχωρούνται για μόνιμη χρήση σε στρατιωτικές μονάδες της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας για κατασκευή οχυρωματικών κατασκευών, περιφράξεων, πινακίδων συνόρων, συνοριακά περάσματα, επικοινωνίες».
Επιπλέον, το υπουργικό συμβούλιο διέθεσε νωρίτερα σχεδόν 868.000 δολάρια για την κατασκευή αμυντικών δομών στα εδάφη της περιοχής Zaporizhia που ελέγχονται από τα ουκρανικά στρατεύματα, καθώς και 340.700 από το αποθεματικό ταμείο για την κατασκευή οχυρώσεων στην ανατολική και νότια κατεύθυνση και πάνω από 2,7 εκατ. στην περιοχή Sumy στο βόρειο τμήμα της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης