Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη Γαλλία λένε ανοιχτά ότι η Ουκρανία συνετρίβη στον πόλεμο με τη Ρωσία – Αλλαγή κλίματος στο Παρίσι

Στη Γαλλία λένε ανοιχτά ότι η Ουκρανία συνετρίβη στον πόλεμο με τη Ρωσία – Αλλαγή κλίματος στο Παρίσι
Στη Γαλλία αναγνωρίζεται ανοιχτά ότι η Ουκρανία οδεύει προς ήττα και πως ο Ουκρανός Volodymyr Zelensky αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα όχι μόνο στη διεθνή σκηνή, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας
Σχετικά Άρθρα
Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πλέον ανοιχτά ότι η κατάσταση για την Ουκρανία στην πρώτη γραμμή επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο και δεν διστάζουν να συζητήσουν ανοιχτά αυτό το θέμα, δήλωσε στο TASS ο ηγέτης του γαλλικού κόμματος «Patriots», Florian Philippot.
«Στη Γαλλία και νομίζω ότι παρόμοια πράγματα συμβαίνουν και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν εντελώς την προσέγγισή τους στην ουκρανική ατζέντα.
Αυτό είναι πολύ σαφές εδώ και αρκετές εβδομάδες.
«Αναγνωρίζεται ότι η Ουκρανία οδεύει προς ήττα και πως ο Ουκρανός Volodymyr Zelensky αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα όχι μόνο στη διεθνή σκηνή, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας», είπε ο Philippot, προσθέτοντας ότι αναφέρεται συγκεκριμένα στην κριτική κατά του Ουκρανού προέδρου από τον δήμαρχο του Κιέβου Vitali Klitschkο.
Όπως τόνισε ο Philippot, νωρίτερα οι υποστηρικτές μιας ειρηνικής διευθέτησης της σύγκρουσης δέχονταν τακτικά επικρίσεις στα μέσα ενημέρωσης λόγω της θέσης τους.
«Εκείνοι που ήταν κατά της αποστολής χρημάτων και όπλων στην Ουκρανία και ζητούσαν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις υβρίζονταν συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης.
Τώρα τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης λένε περίπου το ίδιο», σημείωσε ο Philippot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης