Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό ελικόπτερο «κυνηγά» και εξοντώνει ουκρανικό drone καμικάζι (βίντεο)

Ρωσικό ελικόπτερο «κυνηγά» και εξοντώνει ουκρανικό drone καμικάζι (βίντεο)
Το περιστατικό σχετίζεται με προηγούμενες απόπειρες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να επιτεθούν σε ρωσικούς στόχους στη Μαύρη Θάλασσα χρησιμοποιώντας ναυτικά drones

Βίντεο δείχνουν τις ενέργειες του πληρώματος ενός ρωσικού ελικοπτέρου Mi-8 τα οποία «κυνηγούν» ναυτικά drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ειδικότερα, το ελικόπτερο να προσπαθεί να καταρρίψει ένα από τα ναυτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη του ουκρανικού στρατού χρησιμοποιώντας πυραύλους και φορητά όπλα.
Το περιστατικό σχετίζεται με προηγούμενες απόπειρες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να επιτεθούν σε ρωσικούς στόχους στη Μαύρη Θάλασσα χρησιμοποιώντας ναυτικά drones. 
Ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν από τη ζημιά στα δίχτυα μετά την καταιγίδα στην Κριμαία, αλλά το drone εντοπίστηκε αμέσως και εξουδετερώθηκε.
Στα πλάνα μπορείτε να δείτε ότι το ελικόπτερο διατηρείται σε απόσταση, γεγονός που οφείλεται στο γεγονός ότι τέτοια θαλάσσια drones μπορούν να μεταφέρουν ένα τεράστιο εκρηκτικό γέμισμα, η έκρηξη του οποίου μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ίδιο το σκάφος.
Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, επιθέσεις αυτού του είδους συντονίζονται συνήθως από αμερικανικά UAV.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης