Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά Su -35S έσκιζαν τον ουρανό, συνοδεύοντας το αεροσκάφος του Putin στη Μέση Ανατολή

Ρωσικά Su -35S έσκιζαν τον ουρανό, συνοδεύοντας το αεροσκάφος του Putin στη Μέση Ανατολή
Για λόγους ασφαλείας τα ρωσικά μαχητικά συνόδευαν το αεροσκάφος του Ρώσου ηγέτη
Σχετικά Άρθρα
Το αεροσκάφος του Ρώσου Προέδρου συνοδευόταν από ρωσικά μαχητικά Su-35S κατά τις επισκέψεις του στο Άμπου Ντάμπι και το Ριάντ, λόγω του γεγονότος ότι ο Vladimir Putin βρισκόταν σε μια ταραγμένη περιοχή και ελήφθησαν όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
«Η περιοχή είναι ταραγμένη.
Μπορεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία να είναι σταθερές και ασφαλείς χώρες αλλά οι γύρω δεν είναι.
Η περιοχή είναι σίγουρα γεμάτη κινδύνους και απρόβλεπτη, επομένως, φυσικό είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του αρχηγού του ρωσικού κράτους στο μέγιστο επίπεδο», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Οι συναντήσεις Putin

Ο Ρώσος πρόεδρος και ο Σαουδάραβας διάδοχος πρίγκιπας Mohammed bin Salman Al Saud συζήτησαν τη συνεργασία στο πλαίσιο του OPEC+.

«Φυσικά, συζητήθηκε για άλλη μια φορά η συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟPEC+.
Τα μέρη ενδιαφέρονται γι' αυτό καI συμφωνούν ότι οι χώρες μας φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη συνεργασία προκειμένου να διατηρηθεί η διεθνής αγορά ενέργειας σε σταθερό επίπεδο.
Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί», τόνισε ο Peskov.
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε την Τετάρτη (6/12/2023) συνομιλίες με τους ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας.
Συζήτησαν μεταξύ άλλων τις διμερείς σχέσεις, τη σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ και τη συνεργασία στον τομέα του πετρελαίου

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης