Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία απαντά με ... τρόμο στον φόβο των ΗΠΑ: Η προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας θα αποφασιστεί με δημοψήφισμα

Η Ρωσία απαντά με ... τρόμο στον φόβο των ΗΠΑ: Η προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας θα αποφασιστεί με δημοψήφισμα
Είναι ο λαός της Ουκρανίας που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια επιλογή, όπως εξέφρασε ο λαός της Κριμαίας και άλλων ρωσικών περιοχών τη βούλησή του να ενταχθεί στη Ρωσία, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Yuri Shvytkin
Σχετικά Άρθρα
Κάθε άλλο παρά καθησυχαστικές για τις ΗΠΑ είναι οι διαβεβαιώσεις της Μόσχας για πιθανή προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Είναι ο λαός της Ουκρανίας που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια επιλογή, όπως εξέφρασε ο λαός της Κριμαίας και άλλων ρωσικών περιοχών τη βούλησή του να ενταχθεί στη Ρωσία, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Yuri Shvytkin.
Το σχόλιο του, που αναστάτωσε τις ΗΠΑ, ήλθε ως απάντηση στην πρόσφατη δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή Chris Murphy ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να επιστρέψει υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Ουκρανία έχει πάψει να υπάρχει


«Είναι κρίμα που ένας Αμερικανός γερουσιαστής αποφασίζει για την Ουκρανία.
Έχουν οδηγήσει την Ουκρανία στο σημείο πραγματικής κατάρρευσης.
Η Ουκρανία βρίσκεται ουσιαστικά στο χείλος μιας αβύσσου.
Έχει πάψει να υπάρχει ως κράτος», είπε ο Yuri Shvytkin, προσθέτοντας ότι η Ρωσία έχει πρωταρχικό στόχο να επιτευχθούν οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Ο Chris Murphy, μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ από το Δημοκρατικό Κόμμα, εξέφρασε την άποψη ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει μέρος της Ρωσίας εάν οι ΗΠΑ αποτύχουν να εγκρίνουν ένα πρόσθετο πακέτο βοήθειας προς την πρώην Σοβιετική δημοκρατία για το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης