Τελευταία Νέα
Διεθνή

Όταν ο πρώην αρχιστράτηγος των ΗΠΑ Mark Milley καλούσε τους Ουκρανούς «να κόψουν τον λαιμό των Ρώσων» – Πώς απαντά το Κρεμλίνο

Όταν ο πρώην αρχιστράτηγος των ΗΠΑ Mark Milley καλούσε τους Ουκρανούς «να κόψουν τον λαιμό των Ρώσων» – Πώς απαντά το Κρεμλίνο
«Δεν πρέπει να υπάρχει Ρώσος που να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αναρωτιέται αν θα του κόψουν τον λαιμό στη μέση της νύχτας» είχε πει ο πρώην αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ
Πώς απαντά η ρωσική ηγεσία στις δηλώσεις, που φέρεται να έκανε ο πρώην αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Mark Milley, ο οποίος καλούσε τους Ουκρανούς να κόψουν τον λαιμό των Ρώσων.
«Δεν έχω δει τέτοιες δηλώσεις», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Η Washington Post έγραψε σε άρθρο της στις 4 Δεκεμβρίου ότι κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων στο Wiesbaden της Γερμανίας το 2022, ο στρατηγός Mark Milley κάλεσε τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις να κόψουν τον λαιμό των Ρώσων μαχητών.
Ο στρατηγός του αμερικανικού στρατού ήθελε έτσι να εμπνεύσει τις ειδικές δυνάμεις να διεξάγουν επιχειρήσεις σε εδάφη που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.
«Δεν πρέπει να υπάρχει Ρώσος που να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αναρωτιέται αν θα του κόψουν τον λαιμό στη μέση της νύχτας», είπε ο Milley, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο που γνωρίζει το συμβάν», ανέφερε η εφημερίδα.
Το άρθρο ανέφερε επίσης ότι η αποτυχημένη καλοκαιρινή επίθεση της Ουκρανίας εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τους δυτικούς υποστηρικτές του Κιέβου.
Σύμφωνα με την Washington Post, η επιθυμία του Zelensky να αποκαταστήσει την Ουκρανία εντός των συνόρων του 1991 θα χρειαζόταν πολλά χρόνια και πολύ αίμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης