Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rogov (Ρωσία): Κράτος-μαριονέτα η Ουκρανία – Θα γίνει ρωσική πόλη το Κίεβο, θα απελευθερωθεί

Rogov (Ρωσία): Κράτος-μαριονέτα η Ουκρανία – Θα γίνει ρωσική πόλη το Κίεβο, θα απελευθερωθεί
Το Κίεβο ήταν ιστορικά μια ρωσική πόλη και θα επιστρέψει στις ρίζες του υποστήριξε ο Vladimir Rogov
Σχετικά Άρθρα
Ρωσική πόλη, η οποία θα απελευθερωθεί από την εξουσία των Ναζί χαρακτήρισε το Κίεβο ο Vladimir Rogov, επικεφαλής της κίνησης «Μαζί με τη Ρωσία» στην περιοχή της Zaporizhia.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αμερικάνου γερουσιαστή Chris Murphy, ο οποίος υποστήριξε πως εάν η Ουκρανία δεν λάβει την οικονομική στήριξη των ΗΠΑ, κινδυνεύει να γίνει μέρος της Ρωσίας και το Κίεβο μια ρωσική πόλη, ο Rogov υποστήριξε ότι η δήλωση αυτή συνιστά μια «ανεκτίμητη αναγνώριση».
«Πρώτα από όλα μας υπενθυμίζει πως το Κίεβο ήταν ιστορικά μια ρωσική πόλη, η οποία σίγουρα θα επιστρέψει στις ρίζες της.
Δεύτερον, ο Αμερικάνος γερουσιαστής παραδέχθηκε ότι το ρωσοφοβικό ουκρανικό κράτος είναι ένας τεχνητός σχηματισμός που στήριξε την ύπαρξη του μόνο στις οικονομικές επενδύσεις από τη Δύση.
Επομένως, χωρίς τη δυτική στήριξη, το ουκρανικό κράτος – μαριονέτα που κατασκευάστηκε στη βάση ενός αγώνα αυτοκτονίας με τη ρωσική του βάση, θα γίνει παρελθόν» ανέφερε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ο Rogov.
Σύμφωνα με τον Rogov, δεν υπάρχει καμία άλλη … μοίρα για το Κίεβο, πέρα από την απελευθέρωση του «από την εξουσία των Ναζί» και την εξέλιξη του σε μια μεγάλη ρωσική πόλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης