Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βρίσκουν λύσεις για διανομή δυτικών προϊόντων - Η «επιστροφή» Adidas και Reebok

Οι Ρώσοι βρίσκουν λύσεις για διανομή δυτικών προϊόντων - Η «επιστροφή» Adidas και Reebok
Η Lestate πουλά ήδη ρούχα και παπούτσια της Nike στη Ρωσία

Ρώσος διανομέας δυτικών αθλητικών σημάτων θα αρχίσει να πουλάει προϊόντα Adidas και Reebok ήδη από αυτή την εβδομάδα, παρά την αποχώρηση των εταιρειών από την αγορά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη η εφημερίδα Kommersant.
Η Adidas και η Reebok
ήταν μεταξύ των εκατοντάδων δυτικών εταιρειών που αποφάσισαν να αναστείλουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στη Ρωσία, αμέσως μετά την έναρξη του πολέμου της Μόσχας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.
Η Adidas και η ανταγωνίστρια Nike επέλεξαν στη συνέχεια να εγκαταλείψουν εντελώς την αγορά.
Η ρωσική επιχείρηση της Reebok που ανήκει στην Authentic Brands Group εξαγοράστηκε από την τουρκική FLO retailing, ανέφερε η εφημερίδα Kommersant τον Μάιο του 2022.

Βρίσκουν λύσεις

Οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει λύσεις για την έξοδο των εμπορικών σημάτων, με τις εισαγωγές μικρής κλίμακας και τους διαδικτυακούς πωλητές να βοηθούν στη διατήρηση των ξένων εμπορικών σημάτων, ιδίως των καταναλωτικών αγαθών που δεν υπόκεινται σε κυρώσεις
Επικαλούμενη τον επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Lestate, του διανομέα, η Kommersant ανέφερε ότι η εταιρεία θα αναπτύξει ένα δίκτυο μονοσήμαντων καταστημάτων με προϊόντα από την Adidas και τη Reebok.
Η Lestate πουλά ήδη ρούχα και παπούτσια της Nike στη Ρωσία, ανέφερε η Kommersant.
Δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι η Adidas, η Reebok ή η Nike διευκολύνουν την πώληση των προϊόντων τους από τη Lestate.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης