Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε lockdown αρκετά σχολεία της Ουαλίας έπειτα από ένοπλη επίθεση

Σε lockdown αρκετά σχολεία της Ουαλίας έπειτα από ένοπλη επίθεση
Η αστυνομία προειδοποίησε για μια «σοβαρή επίθεση» στο Aberfan, στη νότια Ουαλία, με ένοπλους αστυνομικούς στη σημείο έπειτα από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι
Σε lockdown τέθηκαν το πρωί της Τρίτης (5/12/2023) αρκετά σχολεία στην Ουαλία, καθώς οι αστυνομικοί απάντησαν σε ένα «μείζον περιστατικό» όπου σημειώθηκε «σοβαρή επίθεση» στο Aberfan.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολείο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και η αστυνομία έχει ζητήσει από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή.
Οι εικόνες δείχνουν έναν αστυνομικό κλοιό στο Coronation Place, που συνδέεται με το Moy Road, και φαίνονται εγκληματολόγοι ντυμένοι στα λευκά να μεταφέρουν σακούλες στο πλαίσιο της έρευνας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας δήλωσε στη Mirror: «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται σε [μια] σοβαρή επίθεση που έλαβε χώρα στη Moy Road, Aberfan, Merthyr λίγο πριν από τις 9.10 π.μ. σήμερα το πρωί. Ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και ζητάμε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το περιστατικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης