Τελευταία Νέα
Διεθνή

Komornitsky (Πολωνός Στρατηγός): Οι Ρώσοι έχουν τελικό σχέδιο την ολοκληρωτική καταστροφή των Ουκρανικών Ενοπλων Δυνάμεων

Komornitsky (Πολωνός Στρατηγός): Οι Ρώσοι έχουν τελικό σχέδιο την ολοκληρωτική καταστροφή των Ουκρανικών Ενοπλων Δυνάμεων
Oι ρωσικές δυνάμεις έχουν στραφεί σε μια στρατηγική για την πλήρη καταστροφή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο ρωσικός στρατός έχει περάσει στην τακτική της ολοκληρωτικής καταστροφής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αναφέρει η Interia, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του Πολωνού στρατηγού L. Komornitsky.
«Τους τελευταίους μήνες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, οι πολιτικοί και τα συμμαχικά κράτη έχουν κάνει μια σειρά από λάθη που οδήγησαν σε αποτυχίες στο μέτωπο».
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό, οι Ουκρανοί έκαναν ένα μεγάλο λάθος υπολογισμό καθυστερώντας πολύ τα σχέδιά τους για μια αντεπίθεση, η οποία έδωσε στον ρωσικό στρατό αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί για άμυνα, εξαντλώντας έτσι τις δυνάμεις του Κιέβου .
Τώρα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στραφεί σε μια στρατηγική για την πλήρη καταστροφή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και η απουσία ριζικών αλλαγών στα σχέδια της Ουκρανίας θα οδηγήσει μόνο στην πρόωρη ήττα πιστεύει ο Komornitsky.
Έτσι η Ουκρανία δεν θα κερδίσει σε αυτή τη σύγκρουση.
Η Ρωσία θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της - το έδαφος που κατέλαβε θα αποκοπεί από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας.
Ένα αδύναμο κράτος θα δημιουργηθεί στην Ουκρανία, αποκομμένο από πόρους" τόνισε ο Πολωνός στρατηγός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης