Τελευταία Νέα
Διεθνή

Roland Kater (Γερμανός αντιστράτηγος): Θα προκληθεί τεράστια ζημιά στις υποδομές της Ουκρανίας από τα ρωσικά όπλα

Roland Kater (Γερμανός αντιστράτηγος): Θα προκληθεί τεράστια ζημιά στις υποδομές της Ουκρανίας από τα ρωσικά όπλα
Σύμφωνα με τον Roland Kater, η Ουκρανία θα πρέπει να προετοιμαστεί για διακοπές στο φως και στην θέρμανση, καθώς ο ρωσικός στρατός θα μπορούσε να καταστρέψει κρίσιμες ενεργειακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα
Ένας δύσκολος χειμώνας περιμένει την Ουκρανία, αφού η Ρωσία στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σύγχρονων όπλων που μπορούν να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στην υποδομή της Ουκρανίας, δήλωσε ο απόστρατος Αντιστράτηγος των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων Roland Kater στο κανάλι της Welt.
«Η Ρωσία χρησιμοποιεί ένα πλήρες φάσμα όπλων: drones, πυροβολικό μεγάλου βεληνεκούς, πυραύλους κρουζ που προκαλούν κολοσσιαία ζημιά».
Ο Roland Kater πρόσθεσε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να προετοιμαστεί για διακοπές στο φως και στην θέρμανση, καθώς ο ρωσικός στρατός θα μπορούσε να καταστρέψει κρίσιμες ενεργειακές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις άρχισαν να χτυπούν την ουκρανική υποδομή στις 10 Οκτωβρίου 2022 - δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας, η οποία, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, σχεδιάστηκε από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης