Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας μαζί με το πυροβολικό απελευθέρωσαν με επιτυχία το χωριό Artemovskoye στο Donetsk

Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας μαζί με το πυροβολικό απελευθέρωσαν με επιτυχία το χωριό Artemovskoye στο Donetsk
Ο ουκρανικός στρατός αναγκάστηκε να υποχωρήσει
Οι Αεροπορικές Δυνάμεις της Ρωσίας με την ομάδα στρατευμάτων εν ονόματι «Νότος» απελευθέρωσαν με επιτυχία το χωριό Artemovskoye, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Η ρωσική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, γεγονός που βελτίωσε σημαντικά την κατάσταση κατά μήκος της πρώτης γραμμής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν επιχειρήσεις αναγνώρισης και πρόσθετη αναγνώριση των θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (ΕΝΔ) από αέρος.
Έτσι κατέστη δυνατό το άνοιγμα του αμυντικού συστήματος του εχθρού, των οχυρών και των πυροβόλων όπλων.
Η αντιπυρική βολή του πυροβολικού της ομάδας κατέστειλε αποτελεσματικά τις θέσεις βολής του πυροβολικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και κατέστρεψε τα εκτεθειμένα σημεία ελέγχου.
Επιπλέον, αεροσκάφη επιτέθηκαν σε οχυρές θέσεις και οχυρώσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η αποθάρρυνση του εχθρού με ακριβή χτυπήματα στα σημεία ελέγχου και η καταστολή των πυροβόλων όπλων δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την επίθεση.
Οι αλεξιπτωτιστές επιτέθηκαν από διάφορες κατευθύνσεις υπό την κάλυψη μιας τεθωρακισμένης ομάδας στα BMP-2 και BMD-2.
Χειριστές μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) συνόδευσαν τις επιτιθέμενες μονάδες από αέρος και προειδοποίησαν για τα νέα πυροβόλα όπλα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Τα εν λόγω όπλα καταστράφηκαν αμέσως από πληρώματα drones FPV και πυρά τεθωρακισμένων ομάδων.
Ο ουκρανικός στρατός αναγκάστηκε να υποχωρήσει αφήνοντας πίσω του τραυματίες και νεκρούς. Μερικοί από τους μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέθεσαν τα όπλα και παραδόθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης