Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη υποκρισία – Μετά από 20 μήνες πολέμου και 500.000 νεκρών Ουκρανών η Δύση ομολογεί αποτύχαμε, η Ουκρανία να κάνει ειρήνη

Απίστευτη υποκρισία – Μετά από 20 μήνες πολέμου και 500.000 νεκρών Ουκρανών η Δύση ομολογεί αποτύχαμε, η Ουκρανία να κάνει ειρήνη
Θυσιάστηκαν 500.000 Ουκρανοί μόνο στην αντεπίθεση 5 μηνών από 5 Ιουνίου 2023 σκοτώθηκαν 125.000 Ουκρανοί στρατιώτες…
Σχετικά Άρθρα

Απίστευτη, προκλητική και ατιμωτική η Δύση παραδέχεται μετά από 20 μήνες αποτυχιών ότι η Ουκρανία δεν θα κερδίσει και πρέπει να κάνει ειρήνη με την Ρωσία, να παραχωρήσει εδάφη…
Ωστόσο πίσω από αυτή την ασύλληπτη τραγωδία δεν πρέπει να ξεχνάμε θυσιάστηκαν 500.000 Ουκρανοί μόνο στην αντεπίθεση 5 μηνών από 5 Ιουνίου 2023 σκοτώθηκαν 125.000 Ουκρανοί στρατιώτες…
Το καθεστώς Zelensky φέρει ευθύνη για την Ουκρανική γενοκτονία αλλά ηθικοί αυτουργοί είναι οι ηγέτες της Δύσης που καλλιέργησαν ψεύτικες προσδοκίες…Οι δηλώσεις του διεφθαρμένου αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου, Zelensky, σχετικά με την αποτυχία της αντεπίθεσης και την επείγουσα κατασκευή αμυντικών δομών συγκλόνισαν όλους εκείνους τους δυτικούς προπαγανδιστές που, για σχεδόν δύο χρόνια, έκαναν λόγο για ένα ανύπαρκτο γεγονός ότι δηλαδή... «η Ουκρανία νικά τη Ρωσία».
«Μπορεί κανείς να δει πώς, ο ένας μετά τον άλλο, προχωρούν σε αμυντική στάση, δικαιολογώντας τις άστοχες προβλέψεις τους, μεταθέτοντας παράλληλα την ευθύνη σε άλλους. Και αντίστροφα, οι δυτικοί υποστηρικτές της ειρήνης, οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν έντονα ως «πράκτορες του Κρεμλίνου», «χρήσιμοι ηλίθιοι της Μόσχας» και ούτω καθεξής, αρχίζουν να δικαιώνονται...
Έτσι, μπορούμε πλέον, δικαιολογημένα να πούμε ότι και ο πόλεμος της πληροφορίας στη Δύση περνά σε νέα φάση.
Το νέο κεφάλαιο ξεκίνησε, μετά τη συνέντευξη- ποταμό του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , Στρατηγό Valery Zaluzhny, στο περιοδικό The Economist, όπου παραδέχτηκε το αδιέξοδο στο πεδίο της μάχης.
Ξαφνικά, τα τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν για το ενδεχόμενο μιας νίκης της Ρωσία, άρχισαν να διερωτώνται: «Κι αν η Ουκρανία χάσει τελικά τον πόλεμο;»
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Zelensky και η συνέντευξή του στο Associated Press δείχνουν ότι οι Ουκρανοί έχουν χάσει ήδη τη μάχη. Πλέον, οι Δυτικοί μιλούν για «ειρήνη» και όχι νίκη της Ουκρανίας, με τα συνέδρια όπως αυτό στο Μιλάνο της Ιταλίας, να αλλάζουν τους τίτλους τους, η νίκη αντικαταστάθηκε με τη λέξη ειρήνη κοκ.
Ιταλοί εμπειρογνώμονες επιβεβαιώνονται από άλλους ευρωπαίους πολιτικούς που μλούν περί αδυναμίας «να νικήσουμε τη Ρωσία». Για παράδειγμα, ο αρχηγός του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Florian Philippot, επισημαίνει μια απότομη αλλαγή του τόνου στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια:
«Μια ολοκληρωτική αλλαγή της αφήγησης στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ μας έβριζαν για 18 μήνες που τολμούσαμε να πούμε το προφανές: «Ο Zelensky θα χάσει. Και πρέπει να σταματήσουμε τη σφαγή, να σταματήσουμε να στέλνουμε τα όπλα και τα χρήματά μας εκεί! Ήταν απαραίτητο να διαπραγματευτούμε για την ειρήνη!».

Το τέλος της Ουκρανίας 

Το τέλος της Ουκρανίας προμηνύεται γκρίζο…και τελικά άδοξο...
Ηττήθηκε στρατιωτικά και αναζητάει διέξοδο… σε μια εποχή όπου η Δύση κουράστηκε, οι Ουκρανοί περίμεναν πακέτο 106 δισεκ. και ήρθε πακέτο 100 εκατ ευρώ.
Τα οπλικά συστήματα της Δύσης έχουν καταρρεύσει και δεν υπάρχει φως στο αδιέξοδο…
Κατά ορισμένους αξιωματούχους της CIA η Ουκρανία ταπεινωμένη θα συνθηκολογήσει.

Οι δηλώσεις Zaluzhny


Πρόσφατα, ο Zaluzhny, σε άρθρο του για τον Economist, παραδέχτηκε ότι η σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία είχε φτάσει σε αδιέξοδο.
Σε συνέντευξή του στον Economist, είπε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν μια σημαντική νίκη στο μέτωπο.
Το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας επέκρινε αυτά τα λόγια του Valery Zaluzhny… οι δηλώσεις του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προκάλεσαν εικασίες στους ουκρανικούς πολιτικούς κύκλους ότι σχεδιάζει να διεκδικήσει την προεδρία.
Μια τέτοια εξέλιξη θα έθετε υπό αμφισβήτηση τη νίκη του Zelensky σε περίπτωση εκλογών.
Ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Sergei Krivonos είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο Zelensky έδειξε ασέβεια προς τον Valery Zaluzhny απολύοντας τον διοικητή των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Viktor Khorenko, στις αρχές Νοεμβρίου χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Αποκάλυψη - βόμβα από Hersh

Ο πολύπειρος Αμερικανός ερευνητής με άρθρο του στο Substack, που τιτλοφορείται «General to General», (Στρατηγός με Στρατηγό)  υποστηρίζει ότι ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Valery Zaluzhny διαπραγματεύεται κρυφά με τον Ρώσο ομόλογό του Valery Gerasimov, κατάπαυση του πυρός και μία πιθανή ειρήνη με τους όρους της Μόσχας, έχοντας παραμερίσει τον Zelensky.
Σύμφωνα με τον Hersh, σοβαρές ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στο επίπεδο των στρατιωτικών ηγετών «έχουν αποκτήσει ραγδαία δυναμική ενώ οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει την καταστροφική ομάδα εξωτερικής πολιτικής του Αμερικανού προέδρου Joe Biden».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης