Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Οδησσός θα πέσει στα χέρια των Ρώσων για να προστατεύσουν την Κριμαία

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Οδησσός θα πέσει στα χέρια των Ρώσων για να προστατεύσουν την Κριμαία
Ο εμπειρογνώμονας Scott Ritter σημείωσε ότι, εκτός από την Οδησσό, το καθεστώς του Κιέβου θα μπορούσε να χάσει πέντε περιοχές, καθώς και πλήρη πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα
Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό για να προστατεύσει τη χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Νομίζω ότι οι Ρώσοι καταλαβαίνουν τώρα ότι ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει αυτή η σύγκρουση, το θέμα είναι ότι εάν η Ουκρανία ελέγξει την Οδησσό, η Κριμαία δεν θα είναι ποτέ ασφαλής.
Επομένως, για να εγγυηθούν οι ρώσοι την ασφάλεια της Κριμαίας, πρέπει να πάρουν την Οδησσό» τόνισε ο Scott Ritter.
Ο εμπειρογνώμονας Scott Ritter σημείωσε ότι, εκτός από την Οδησσό, το καθεστώς του Κιέβου θα μπορούσε να χάσει πέντε περιοχές, καθώς και πλήρη πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι ίδιοι οι Ουκρανοί υπέγραψαν μια τέτοια ετυμηγορία αρνούμενοι τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Η Ουκρανία θα πρέπει να συμβιβαστεί με την απώλεια εδάφους

Η Δύση άρχισε σταδιακά να συνειδητοποιεί ότι η Ουκρανία δεν θα ήταν σε θέση να κερδίσει την αντιπαράθεση με τη Ρωσία, γι' αυτό μιλούν ολοένα και πιο ανοιχτά για μια διπλωματική διευθέτηση της σύγκρουσης με την Ουκρανία να παραχωρεί εδάφη, τόνισε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού, Scott Ritter σε άρθρο για την πύλη Energy Intelligence .
«Πολλοί πρώην υποστηρικτές της νίκης της Ουκρανίας δηλώνουν τώρα ανοιχτά την υποστήριξή τους για μια διευθέτηση της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της απώλειας εδαφών που ανήκουν επί του παρόντος στη Ρωσία με αντάλλαγμα την ειρήνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης