Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προκλητικός ο Netanyahu: Μιλάμε, αλλά με… πυρά για την απελευθέρωση των ομήρων – Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στο Νότο μέχρι τη νίκη

Προκλητικός ο Netanyahu: Μιλάμε, αλλά  με… πυρά για την απελευθέρωση των ομήρων – Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στο Νότο μέχρι τη νίκη
Σήμα του ισραληλινού πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ότι δεν θα ακολουθήσει ήπια γραμμή στις επιθέσεις στο Νότο...
Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε ότι το Ισραήλ συνεχίζει «να συνομιλεί με τον εχθρό για τη συνέχιση της απελευθέρωσης ομήρων», αλλά με .. πυρά.
Στο τέλος της συνεδρίασης του κόμματος Likud στο οποίο ηγείται της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Netanyahu δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις IDF «ενεργούν γρήγορα αλλά όχι βιαστικά» και πρόσθεσε ότι όταν δίνει επιχειρησιακές οδηγίες, «πρώτα και κύρια σκέφτεται τους στρατιώτες μας και τις ζωές τους».
Σύμφωνα με τον ίδιο «η στόχευσή μας είναι τόσο προς το νότο όσο και προς τον βορρά.
Η απόφασή μας ήταν μια προληπτική αποτροπή στο βορρά και η νίκη (επί της Hamas) στο νότο, διαφορετικά μπορεί να μην είχαμε πετύχει ούτε έναν από τους δυο στόχους.
Δεν εγκαταλείπουμε κανένα στόχο.
Δεν γίνεται να επιτυχουμε τον έναν στόχο σε βάρος του άλλου», είπε, τονίζοντας τη δέσμευσή του να αποκαταστήσει την ασφάλεια στο νότο, στο βορρά (της Γάζας) και σε ολόκληρη τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης