Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χειρουργικά χτυπήματα – 27 ρωσικές επιθέσεις με όπλα υψηλής ακρίβειας σε αεροδρόμια και οπλοστάσια των Ουκρανών

Χειρουργικά χτυπήματα – 27 ρωσικές επιθέσεις με όπλα υψηλής ακρίβειας σε αεροδρόμια και οπλοστάσια των Ουκρανών
Νευραλγικά χτυπήματα από τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 27 επιθέσεις με όπλα υψηλής ακρίβειας σε ουκρανικά, οπλοστάσια και στρατό, αναφέρει το Tass, που επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Μεταξύ 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 27 μαζικά πλήγματα σε υποδομές αεροδρομίων της Ουκρανίας, οπλοστάσια, αποθήκες πυρομαχικών, σε μονάδες πυροβολικού καθώς και δεξαμενές καυσίμων, χρησιμοποιώντας όπλα υψηλής ακρίβειας και drones.
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (2/12/2023) οι Ρώσοι παρεμπόδισαν τους Ουκρανούς να αποβιβαστούν αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου.
Τα ουκρανικά στρατεύματα έκαναν ανεπιτυχείς προσπάθειες να φτάσουν στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου κοντά στην Kherson την περασμένη εβδομάδα, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
«Στην περιοχή Kherson, ο εχθρός έκανε ανεπιτυχείς προσπάθειες να αποβιβάσει ομάδες στα νησιά και στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου», ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι ως αποτέλεσμα των ενεργειών των ρωσικών μονάδων, ο εχθρός έχασε έως και 450 στρατιώτες. και 62 μονάδες εξοπλισμού.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο εχθρικές ομάδες σαμποτάζ και αναγνώρισης και συνέλαβαν 14 Ουκρανούς στρατιωτικούς.
Οι ρωσικές δυνάμεις νίκησαν επίσης μονάδες της 35ης, 36ης και 37ης ουκρανικής ταξιαρχίας κοντά στους οικισμούς Tyagyinka, Tokarevka και Sadovoye της περιοχής Kherson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης