Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκινούν μαζική εκπαίδευση πιλότων Su-34 στη χρήση εναέριων βομβών

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκινούν μαζική εκπαίδευση πιλότων Su-34 στη χρήση εναέριων βομβών
Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των πιλότων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτού του τύπου βόμβες, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των αεροπορικών επιδρομών
Οι Ρωσικές Στρατιωτικές Διαστημικές Δυνάμεις ξεκινούν μαζική εκπαίδευση πιλότων βομβαρδιστικών πρώτης γραμμής Su-34 στη χρήση εναέριων βομβών με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC).
Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί σε ένα από τα εκπαιδευτικά κέντρα VKS.
Όπως αναφέρθηκε στο RIA Novosti, στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των πιλότων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτού του τύπου βόμβες, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των αεροπορικών επιδρομών εναντίον θέσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Πρόσφατα, μια παρτίδα βομβαρδιστικών Su-34 μεταφέρθηκε σε ένα από τα εκπαιδευτικά κέντρα VKS, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση πιλότων.
Η κυριαρχία των εναέριων βομβών με το UMPC, οι οποίες έχουν ήδη αποδειχθεί αποτελεσματικά στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, θα αυξήσει τον αριθμό των πιλότων που έχουν τις δεξιότητες να τις χρησιμοποιήσουν και, κατά συνέπεια, θα αυξήσει τη χρήση στις " έξυπνες εναέριες βόμβες» εναντίον ουκρανικών στρατιωτικών στόχων.
Επιπλέον, το κόστος τέτοιων εναέριων βομβών είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των άλλων πυρομαχικών με καθοδήγηση ακριβείας, γεγονός που τα καθιστά ελκυστική επιλογή για αποστολές καταστροφής στόχων ακριβείας. Η εκπαίδευση είναι μέρος των προσπαθειών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αεροπορικών επιδρομών σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης