Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση American Conservative: Ούτε αρχές 2024 χρηματοδότηση ΗΠΑ σε Ουκρανία

Προειδοποίηση American Conservative: Ούτε αρχές 2024 χρηματοδότηση ΗΠΑ σε Ουκρανία
Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι έτοιμοι να «σκίσουν σε κομμάτια» ένα νέο νομοσχέδιο για τη συνδυασμένη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του Ισραήλ
Εάν το Κογκρέσο των ΗΠΑ εξετάσει τη χρηματοδότηση για την Ουκρανία ξεχωριστά από τη στήριξη του Ισραήλ, δεν θα μπορέσει να εγκρίνει τη βοήθεια στην Ουκρανία ούτε στις αρχές του 2024, γράφει το αμερικανικό περιοδικό American Conservative.
«Εάν η χρηματοδότηση της Ουκρανίας δεν συνδέεται με τη βοήθεια προς το Ισραήλ ή την ασφάλεια των συνόρων, τότε οι πιθανότητες για πρόσθετη βοήθεια προς την Ουκρανία στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024 είναι ελάχιστες», αναφέρει το American Conservative.
Το περιοδικό American Conservative σημείωσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είναι έτοιμοι να «σκίσουν σε κομμάτια» ένα νέο νομοσχέδιο για τη συνδυασμένη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του Ισραήλ, το οποίο προτείνεται από τον ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Biden αγνοεί τις ανάγκες εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.
Ο εκπρόσωπος του Τέξας στην Κάτω Βουλή του Κογκρέσου Chip Roy σημείωσε ότι θα απαγόρευε την αναφορά του ονόματος της Ουκρανίας στο Κογκρέσο έως ότου η Ουάσιγκτον αναλάβει την προστασία των συνόρων από τους μετανάστες.
«Εάν ήμουν πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα ξεκαθάριζα ότι η Ουκρανία δεν θα λάβει ούτε ένα δολάριο.
Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία άλλη νομοθεσία μέχρι να προστατεύσουμε τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Ουκρανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης