Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Ρωσία): Ιστορικά ο στρατηγικός στόχος των Αγγλοσαξόνων ήταν ο διαμελισμός της χώρας μας

Patrushev (Ρωσία): Ιστορικά ο στρατηγικός στόχος των Αγγλοσαξόνων ήταν ο διαμελισμός της χώρας μας
«Η Δύση έχει εισέλθει σε μια νέα φάση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία», τόνισε ο Patrushev
Ο στρατηγικός στόχος των Αγγλοσαξόνων, για χάρη του οποίου επιβάλλουν τον νεοναζισμό στην Ευρώπη, είναι να διαμελίσουν τη Ρωσία και να εξαλείψουν τον ρωσικό λαό, πιστεύει ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας Nikolay Patrushev.
«Η Δύση έχει εισέλθει σε μια νέα φάση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία.
Οι Αγγλοσάξονες επιβάλλουν ανεπιτήδευτα τη νεοναζιστική ιδεολογία στους Ευρωπαίους σε μια προσπάθεια να επιτύχουν τον στρατηγικό τους στόχο - να διαλύσουν τη χώρα μας, να καταστρέψουν οτιδήποτε ρωσικό και να εξοντώσουν τους λαούς της Ρωσίας», έγραψε στον πρόλογο του βιβλίου του Alexander Shchipkov «Ημιτελής ναζισμός».
Ο Patrushev επεσήμανε ότι οι ιδέες των Ναζί υιοθετήθηκαν από τους εγκέφαλους των έγχρωμων επαναστάσεων, οι οποίοι επιβάλλουν την ξενοφοβία για τη βίαιη ανατροπή νόμιμων κυβερνήσεων και για τη δημιουργία χάους σε διάφορες περιοχές.
«Για να δικαιολογήσουν την παγκόσμια ανισότητα και να διαιωνίσουν τον μονοπολικό κόσμο, οι Ατλαντιστές δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις ιδέες της φυλετικής, εθνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανωτερότητας, στερώντας από ολόκληρους λαούς ευκαιρίες για ανεξάρτητη κοινωνικο-οικονομική και πολιτιστική-πολιτιστική ανάπτυξη», δήλωσε.

Εξάλειψη των ναζιστικών ιδεών

Σύμφωνα με τον Patrushev, τροφοδοτώντας τη διεθνική διχόνοια, καλλιεργώντας και υποστηρίζοντας πλήρως τους υποστηρικτές του εξτρεμισμού, του σωβινισμού και όλων των μορφών ριζοσπαστισμού, η Δύση δημιουργεί πραγματική απειλή για τις δημοκρατικές και οικουμενικές αξίες, την ασφάλεια, την κοινωνική σταθερότητα και την ενότητα της κοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης