Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάτι δεν πάει καλά με τους Rothschild: Η συνωμοσία κατά της ελεύθερης αγοράς και η τεχνητή νοημοσύνη – Tι θα γίνει αν νικήσουν;

Κάτι δεν πάει καλά με τους Rothschild: Η συνωμοσία κατά της ελεύθερης αγοράς και η τεχνητή νοημοσύνη – Tι θα γίνει αν νικήσουν;
Η Rothschild επιθυμεί συγχώνευση εταιρειών, κυβερνήσεων και τεχνητής νοημοσύνης για να «σώσει τον καπιταλισμό»
Σχετικά Άρθρα
Εάν δεν γνωρίζετε τον οργανισμό «Συμβούλιο για τον Συμπεριληπτικό Καπιταλισμό» (CIC), μην ανησυχείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν ακούσει ποτέ.
Η εν λόγω ομάδα συνεστάθη στο απόγειο της πανδημίας του Covid.
Δεδομένου του φόβου τον οποίο ενστάλαξαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και τα μέσα ενημέρωσης, το κοινό είχε αλλού στραμμένη την προσοχή του.
Το CIC, ουσιαστικά, αποτελεί καθρέπτισμα όλων όσα οι «συνωμοσιολόγοι» συζητούν, συσκευασμένων σε μια ενιαία οργουλιανή οντότητα, η οποία είναι διανθισμένη με δραματική μουσική για πιάνο και με ένα προσωπείο ανθρωπιστικής φιλανθρωπίας.
Σκοπός του συμβουλίου είναι να συγκεντρώνει τις περισσότερες ή όλες τις μεγάλες εταιρείες (εταιρείες με παγκόσμια επιρροή) και να τις «δικτυώνει» με κυβερνήσεις, στο πλαίσιο μιας ιδεολογίας που αιωρείται πάνω από το κέρδος.
Η αλήθεια είναι πως μερικοί υποστηρίζουν ότι οι εταιρείες πρέπει να υιοθετήσουν ένα κοινό σύστημα αξιών, αντί απλώς να περιφέρονται σαν καρχαρίες που καταβροχθίζουν οτιδήποτε μπορούν να βυθίσουν τα δόντια τους.
Αλλά ποιος μπορεί να ορίσει τις αξίες που ακολουθούν τα εταιρικά μεγαθήρια;

Αξίες

Το CIC αντιπροσωπεύει τον εκτελεστικό βραχίονα της έννοιας ESG.
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει κίνητρα και τιμωρίες για τον επιχειρηματικό κόσμο με βάση τη συμμόρφωσή του με τις αξίες της παγκοσμιοποίησης και του αφυπνισμένου σοσιαλισμού, καθώς και την υποταγή του στην ατζέντα για το κλίμα.
Η ιδέα είναι απλή: Να ευθυγραμμιστεί η πλειονότητα των εταιρειών με την ακροαριστερή πολιτική τάξη πραγμάτων.
Μόλις γίνει αυτό, οι εταιρείες θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες και τη δημόσια έκθεσή τους για να κατηχήσουν τις μάζες.
Αυτή η στρατηγική εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια, με πολλές εταιρείες να παράγουν μια σταθερή ροή προϊόντων και μάρκετινγκ γεμάτων από προπαγάνδα Διαφορετικότητας, Ισότητας και υποτιθέμενης κοινωνικής Ένταξης - για να μην αναφέρουμε την αντιδυτική και αντισυντηρητική προπαγάνδα.
Αυτές οι εταιρείες έχουν τόσο ενσωματώσει τόσο πολύ την κουλτούρα του ESG, που πολλές είναι πρόθυμες να διώξουν την πλειοψηφία των πελατών τους και να απολέσουν τεράστια κέρδη.
Τα τελευταία απομεινάρια της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς καταστρέφονται, επειδή το κίνητρο του κέρδους έχει αντικατασταθεί από ένα αμφιλεγόμενο πολιτικό κίνητρο.
Γιατί οι εταιρείες να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο οργανισμό εάν πρόκειται να τυγχάνουν διαρκούς μικροδιαχείρισης στις δραστηριότητές τους;
Δεν τους παρουσιάζεται ως επιλογή, αλλά μάλλον ως αναπόφευκτη απαίτηση.
Εκείνοι που μπαίνουν στο ισόγειο έχουν τις καλύτερες θέσεις στο τραπέζι του cabal.
Όσοι προσχωρούν αργά μπορεί να συντριβούν υπό το βάρος μιας καταπιεστικής σοσιαλιστικής γραφειοκρατίας.
Και πάλι, η επιλογή θα μπορούσε επίσης να είναι εθελοντική, με την υπόσχεση ότι στους εταιρικούς ηγέτες θα δοθούν εκτενείς ρόλοι διακυβέρνησης μετά το Great Reset («Μεγάλη Επαναφορά») του καπιταλισμού – αγαπημένο θέμα για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Λάβετε υπόψη ότι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο τέτοιες εταιρείες θα μπορούσαν να επιβιώσουν μετά από πιθανό αποκλεισμό από την πλειοψηφία είναι να ενωθούν με τις κυβερνήσεις, να τους παραδοθεί ένα κρατικό μονοπώλιο και να υποστηρίζονται από αέναες επιδοτήσεις.
Μπορεί ακόμη και να συνεχίσουν να λειτουργούν με την υπόθεση ότι όσο συνεχίζουν να υπηρετούν τη θρησκεία του Woke θα ανταμειφθούν ως «πολύ ξύπνιοι για να αποτύχουν».
Ο Mussolini όρισε κάποτε τη συνάντηση των εταιρειών με την κυβερνητική εξουσία ως το πρώτο βήμα για την έλευση του φασισμού.
Το Συμβούλιο για τον Συμπεριληπτικό Καπιταλισμό είναι η ζωντανή έκφραση αυτού του αυταρχικού σπόρου.

Lady Lynn de Rothschild

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής της ομάδας είναι η Lady Lynn de Rothschild, της διαβόητης δυναστείας των Rothschild, η οποία έχει καταφέρει να συγκροτήσει έναν στρατό ανώτατων διοικητικών στελεχών, κυβερνητικών εταίρων, μελών του ΟΗΕ, ακόμη και το Βατικανό.
Βασικό συστατικό στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), μαζί με την υποτιθέμενη ικανότητά της να ανατρέψει τα πάντα στην κοινωνία και την οικονομία μας.
Παρότι οι ικανότητες της τεχνητής νοημοσύνης είναι υπερεκτιμημένες, οι ελίτ φαίνεται να πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος θεϊκής συσκευής που θα ξαναφτιάξει τον κόσμο.
Η Lady Rothschild ασχολήθηκε πρόσφατα με τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσει ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό αφήγημα:
Παραδόξως, η Rothschild συναντά αντιστάσεις από δημοσιογράφους που την αναγκάζουν να προβαίνει σε μια έμμεση παραδοχή: η τεχνητή νοημοσύνη θα απαιτήσει μια «ριζική μεταρρύθμιση της οικονομίας», που σημαίνει ότι οι ελεύθερες αγορές πρέπει να σταματήσουν να είναι ελεύθερες και οι κυβερνήσεις/εταιρικοί εταίροι θα αναλάβουν τον έλεγχο.
Τα πάντα, για χάρη του λαού και του «μεγάλου καλού», φυσικά.
Η τεχνητή νοημοσύνη, όπως και η κλιματική αλλαγή μετατρέπονται γρήγορα σε ακόμη μία κατασκευασμένη δικαιολογία για την παγκόσμια συγκέντρωση.
Το CIC μαζί με θεσμούς όπως το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια ότι πρέπει να υπάρχει «κάποιος» ο οποίος θα παρεμβαίνει στα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, έτσι ώστε καμία κυβέρνηση να μην καταχραστεί τη φαινομενικά απεριόριστη εξουσία της.
Με άλλα λόγια: Πρόβλημα, Αντίδραση, Λύση.
Οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν πρόβλημα από το τίποτε (AI) και στη συνέχεια διαφημίζουν ότι είναι πολύ μεγαλύτερο όφελος (ή απειλή) για την ανθρωπότητα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Προσφέρουν δε υπηρεσίες ως δίκαιοι και καλοπροαίρετοι «αστυνόμοι» της τεχνολογίας και των επιπτώσεών της.
Η Rothschild, μάλιστα, αυτοπροτείνεται ισχυριζόμενη ότι οι «καπιταλιστές» θα πρέπει να προσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους - είναι απλώς ESG σε άλλη μορφή.
Οι ελεύθερες αγορές είναι ήδη δίκαιες.
Οι εταιρικές ελίτ παρεμβαίνουν σε αυτή το σύστημα δικαιοσύνης όταν συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις για να στήσουν το σύστημα υπέρ τους και να αποκτήσουν αδικαιολόγητα πλεονεκτήματα.
Οι ανισότητες που περιγράφει ο Rothschild ως δικαιολογία για συγκεντρωτισμό δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από μέλη της ελίτ σαν την ίδια.
Το CIC και η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς δεν είναι τίποτα άλλο από εργαλεία για να εδραιωθεί για πάντα η εταιρική και ελιτίστικη εξουσία.
Αυτοί αποφασίζουν ποιες εταιρείες θα ευδοκιμήσουν ή θα πεθάνουν.
Αυτοί αποφασίζουν για τις κοινωνικές αξίες του επόμενου αιώνα.
Αυτοί υπαγορεύουν πώς χρησιμοποιούνται οι παγκόσμιοι πόροι και σε ποιον επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτούς.
Και οι κυβερνήσεις θα διασφαλίσουν ότι προστατεύονται από την οργή του λαού, εάν το κοινό αποκτήσει τη σοφία η οποία απαιτείται.
Το πιο προσβλητικό κομμάτι; Όποιος επικρίνει ή επιτίθεται σε αυτήν την ιδεολογική εισβολή στην οικονομική μας ζωή θα κατηγορηθεί ως τέρας.
Τελικά, το CIC θέλει απλώς να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της, σωστά;
Αν θέλετε να τους σταματήσετε, είστε εγωιστής που επιθυμεί την ατομική ελευθερία πάνω από το κοινό καλό.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερώτημα που οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να θέσουμε είναι τι τους καθιστά κατάλληλους να καθορίσουν το κοινό καλό;
Γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να είναι οι διαιτητές των πάντων;
Ακόμη και η κρίση στασιμοπληθωρισμού που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι άμεσο αποτέλεσμα των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών που παρενέβησαν με τρισεκατομμύρια χρήματα για να σώσουν εταιρείες «πολύ μεγάλες για να αποτύχουν» από τις δικές τους καταστροφικές πρακτικές.
Γιατί να τους εμπιστευτούμε την κοινωνική μας ευημερία ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα;
Οι παγκοσμιοποιητές θα απαντήσουν σε αυτό το επιχείρημα με AI.
Θα πουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο απόλυτος «αντικειμενικός» διαμεσολαβητής επειδή δεν έχει συναισθηματικές ή πολιτικές πίστεις.
Θα ισχυριστούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίνει η de facto συσκευή λήψης αποφάσεων για τον ανθρώπινο πολιτισμό.
Και τώρα καταλαβαίνετε γιατί η Rothschild ανυπομονεί τόσο να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ρυθμιστικού πλαισίου για την τεχνητή νοημοσύνη:
Όποιος ελέγχει τις λειτουργίες του AI, όποιος προγραμματίζει λογισμικό, ελέγχει τελικά τον κόσμο.
Αν κάτι πάει στραβά, μπορούν απλά να πουν ότι την απόφαση την πήρε η τεχνητή νοημοσύνη, όχι αυτοί.
Είναι η τέλεια σκιώδης κυβέρνηση, ένας τεχνοκρατικός Μάγος του ΟΖ που χρησιμοποιεί τον καπνό και τους καθρέφτες του AI για να κυβερνήσει τον πλανήτη.
Πώς μπορεί ο λαός να διαφωνήσει ή να επαναστατήσει ενάντια σε έναν απρόσωπο αλγόριθμο που επιπλέει στον ψηφιακό αιθέρα;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης