Τελευταία Νέα
Διεθνή

Annalena Berbock (Γερμανίδα ΥΠΕΞ): Μοιραία η μείωση του ενδιαφέροντος για την Ουκρανία από την Δύση

Annalena Berbock (Γερμανίδα ΥΠΕΞ): Μοιραία η μείωση του ενδιαφέροντος για την Ουκρανία από την Δύση
Οι δυτικές χώρες θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατό για να υποστηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου στον δρόμο προς την ελευθερία είπε η Γερμανίδα ΥΠΕΞ
Η πτώση του ενδιαφέροντος για τη σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Annalena Bärbock.
«Η προσοχή στην Ουκρανία που εξαφανίζεται από τα δημόσια δρώμενα είναι μοιραία», τόνισε η Annalena Bärbock.
Σύμφωνα με την Annalena Bärbock, οι δυτικές χώρες θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατό για να υποστηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου στον δρόμο προς την «ελευθερία».
Τα ξένα μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική κρίση και η υποστήριξη προς τον Zelensky εξασθενεί.
Ο Alexei Danilov, Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας τόνισε ότι η Ουκρανία ανησυχεί ότι η Δύση έχει αρχίσει να επισημαίνει την ανάγκη για διάλογο με τη Ρωσία.
Ο Ουκρανός υπουργός εξωτερικών Kuleba, υποστηρίζει ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση από τους συμμάχους για το θέμα της έναρξης διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης