Τελευταία Νέα
Διεθνή

Economist: Πολλοί γύρω από τον Zelensky συμφωνούν με τον στρατηγό Zaluzhny… - Προβλέψιμη η κόντρα στην Ουκρανική ηγεσία

Economist: Πολλοί γύρω από τον Zelensky συμφωνούν με τον στρατηγό Zaluzhny… - Προβλέψιμη η κόντρα στην Ουκρανική ηγεσία
Ο Zaluzhny, σε άρθρο του για τον Economist, ανέφερε ότι οι δυνατότητες προετοιμασίας εφεδρειών στην Ουκρανία είναι περιορισμένες
Η σύγκρουση μεταξύ του Προέδρου της Ουκρανίας Zelensky και του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny ήταν «προβλέψιμη», προκλήθηκε από την αποτυχία της αντεπίθεσης υποστηρίζει ο Economist, επικαλούμενο ανώτερο αξιωματούχο στην ουκρανική κυβέρνηση.
Πρόσφατα, ο Zaluzhny, σε άρθρο του για τον Economist, ανέφερε ότι οι δυνατότητες προετοιμασίας εφεδρειών στην Ουκρανία είναι περιορισμένες, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν κατάφερε να επιδείξει τον εντυπωσιακό ρυθμό προόδου που περίμενε η Δύση με βάση τα στρατιωτικά εγχειρίδια του ΝΑΤΟ.
«Η ανοιχτή σύγκρουση ηγεσίας ήταν το προβλέψιμο αποτέλεσμα μιας αποτυχημένη αντεπίθεσης που δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο», αναφέρει ο Economist.
Σύμφωνα με τον Economist, πολλοί στην ουκρανική κυβέρνηση συμφωνούν με τα «νηφάλια συμπεράσματα» του Zaluzhny, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά θέσεις που έρχονται σε αντίθεση με τη θέση του Zelensky.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης