Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άρθρο - παρέμβαση από Donald Trump: Κερδίζω τον Biden με μεγάλη διαφορά – Είμαστε έθνος σε παρακμή, αλλά θα σταματήσω τον εφιάλτη

Άρθρο - παρέμβαση από Donald Trump: Κερδίζω τον Biden με μεγάλη διαφορά – Είμαστε έθνος σε παρακμή, αλλά θα σταματήσω τον εφιάλτη
Υπό τον Joe Biden, είμαστε ένα έθνος σε παρακμή και χάνουμε γρήγορα το Αμερικανικό Όνειρο, ανέφερε με άρθρο του ο Donald Trump
Μύδρους κατά του νυν πρόεδρου των ΗΠΑ Joe Biden εξαπέλυσε με προσωπικό του άρθρο στο περιοδικό Newsweek ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος αφού υποστήριξε πως θα προηγείται με μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις έναντι του ανθυποψηφίου του εν όψει των επερχόμενων εκλογών υποσχέθηκε πως θα κάνει τη χώρα ξανά μεγάλη…
Ειδικότερα, όπως γράφει, «Με λιγότερο από έναν χρόνο να απομένει μέχρι την ημέρα των εκλογών, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κερδίζουμε τον Joe Biden με μεγάλη διαφορά τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στις πολιτείες - και οι νέοι αποτελούν σημαντικό μέρος της δύναμής μας.
Πρόσφατη δημοσκόπηση του NBC News διαπιστώνει ότι προηγούμαι του Biden με ποσοστό 42% έως 46% σε εθνικό επίπεδο μεταξύ των ψηφοφόρων ηλικίας 18 έως 34 ετών, κάτι το οποίο αποτελεί σαφές σημάδι ότι οι νεαροί Αμερικανοί απορρίπτουν τη διακυβέρνηση Joe Biden λόγω αποτυχίας, ανικανότητας και διαφθοράς.
Κατά την πρώτη κυβέρνηση Trump, δημιουργήσαμε την ισχυρότερη και πιο ευημερούσα οικονομία στην Ιστορία του κόσμου.
Υπό την ηγεσία μου, τα ετήσια εισοδήματα αυξήθηκαν περισσότερο από 6.000 δολ., ο πληθωρισμός ήταν κάτω από το 2% και η βενζίνη κόστιζε 1,87 δολ. ανά γαλόνι.
Η καθαρή αξία των νοικοκυριών έφτασε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, με το κατώτερο 50% των αμερικανικών νοικοκυριών να βλέπει αύξηση 40% στην καθαρή τους θέση.
Η οικονομία των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ καλύτερη για τους νέους Αμερικανούς, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια οι νέοι έχουν επωμιστεί το βαρύ κόστος της αποτυχημένης ατζέντας Biden: εκτίναξη των τιμών, εκτοξεύσεις επιτοκίων, απρόσιτη στέγαση και κλιμάκωση της εγκληματικότητας.
Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Biden, τα πραγματικά εισοδήματα έχουν μειωθεί κατά 7.400 δολάρια ανά οικογένεια.
Οι τιμές του φυσικού αερίου έφτασαν τα 7 δολάρια το γαλόνι σε ορισμένα μέρη.
Ο σωρευτικός πληθωρισμός είναι 18%.
Και τα επιτόκια στεγαστικών δανείων βρίσκονται στο βάναυσο 7% – κάτι που καθιστά την ιδιοκτησία απρόσιτη για αμέτρητους νεαρούς Αμερικανούς.
Όταν ήμουν στην εξουσία, το 30ετές επιτόκιο για στεγαστικά δάνεια έφτασε στο ιστορικό χαμηλό του 2,65% - και για αυτό η αμερικανική οικογένεια με μέσο εισόδημα μπορούσε να αντέξει οικονομικά ένα στεγαστικό δάνειο.
Ωστόσο, χάρη στην καταστροφική οικονομική διαχείριση του Biden, τα επιτόκια έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.
Ως αποτέλεσμα, οι νέοι δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά.
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, τα τρία τέταρτα των ζευγαριών Gen Z και Millennial πιστεύουν ότι είναι κοστίζει πολύ να παντρευτούν σήμερα.
Μελέτη του 2022 διαπίστωσε ότι οι οικονομικές ανησυχίες είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν το σχολείο.
Δυστυχώς, πολλοί νέοι Αμερικανοί βάζουν τη ζωή τους σε αναμονή επειδή πιστεύουν ότι η οικονομία Biden δεν τους αφήνει άλλη επιλογή.
Και πάνω από όλα, οι πόλεμοι του Βiden κάνουν τα πάντα πιο ακριβά.
Χάρη στην ατζέντα του για την Πράσινη Νέα Συμφωνία, από τότε που έφυγα από το αξίωμά μου οι τιμές των νέων αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 30%.
Το μέσο νέο αυτοκίνητο κοστίζει τώρα 50.000 δολ.
Πρακτικά πρέπει να είσαι πλούσιος άνθρωπος για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο.
Λόγω των υψηλότερων επιτοκίων και των αυξανόμενων τιμών υπό τον Biden, η τυπική πληρωμή αυτοκινήτου είναι τώρα σχεδόν 750 δολ. τον μήνα.
Αντί να βοηθά τους νέους μας να ξεκινήσουν με σιγουριά τη ζωή, τη σταδιοδρομία και τις οικογένειές τους, o Joe Biden συνθλίβει τα όνειρά τους με χρέη, φόρους και πληθωρισμό και ανοίγει το δρόμο για ένα μέλλον θυμού και απελπισίας.
Υπό τον Joe Biden, είμαστε ένα έθνος σε παρακμή και χάνουμε γρήγορα το Αμερικανικό Όνειρο.

«Μόνο η αρχή…»

Αλλά η καταστροφή της αμερικανικής οικονομίας από τον Biden είναι μόνο η αρχή του πολέμου του εναντίον των νέων.
Η Ριζοσπαστική Αριστερά έχει επίσης εξαπολύσει συγκλονιστικά κύματα βίας, καθιστώντας τις κάποτε μεγάλες πόλεις του έθνους μας σχεδόν αφόρητες για τους νέους Αμερικανούς που εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό.
Η αφάνταστη αδυναμία του Joe Biden στην παγκόσμια σκηνή απειλεί να παρασύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σεΤρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Kινδυνεύει να καταστρέψει μια ολόκληρη γενιά νέων Αμερικανών.
Και η προώθηση της Κριτικής Θεωρίας της Φυλής, των τρανσέξουαλ και άλλων ομάδων από τους Δημοκρατικούς στα σχολεία μας έχει διχάσει τις κοινότητές μας.
Όταν ορκιστώ ο 47ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ξαναχτίσω γρήγορα τη μεγαλύτερη οικονομία στην ιστορία του κόσμου, ώστε οι νέοι να μπορούν να ευδοκιμήσουν και να ευημερήσουν.
Θα σταματήσω τον εφιάλτη του Joe Biden για τον πληθωρισμό, θα αυξήσω την παραγωγή ενέργειας, θα μειώσω μαζικά τις κρατικές δαπάνες και θα μειώσω τα επιτόκια, έτσι ώστε οι νέοι να μπορούν και πάλι να τα καταφέρνουν οικονομικά να δημιουργήσουν οικογένεια, να αγοράσουν ένα σπίτι και να σχεδιάσουν ένα μεγάλο μέλλον.
Το έκανα πριν, και θα το κάνουμε άλλη μια φορά.
Θα αποκαταστήσω επίσης τον νόμο και την τάξη στις πόλεις του έθνους μας, θα ενδυναμώσω τους άνδρες και τις γυναίκες μας, και θα σταματήσω τους ριζοσπάστες μαρξιστές εισαγγελείς να παραδίδουν τις πόλεις μας σε βίαιους εγκληματίες.
Θα κατοχυρώσω τα νότια σύνορά μας για να τερματίσω την εισροή θανατηφόρων ναρκωτικών στις κοινότητές μας.
Θα εργαστώ για να εξαλείψω μια για πάντα τη μάστιγα του εθισμού στα ναρκωτικά.
Και για να προστατεύσω περαιτέρω τους νέους μας, θα υπογράψω ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα για τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για κάθε σχολείο που προωθεί ακροαριστερό περιεχόμενο στα παιδιά μας.
Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι έχουν στη διάθεσή τους να επιστρέψουν γρήγορα τη χώρα μας στην ειρήνη, την ευημερία και τη δύναμη - και κανείς δεν θα ωφεληθεί από αυτή την αλλαγή στην πρωτεύουσα του έθνους μας περισσότερο από τους νέους.
Γι' αυτό τον επόμενο Νοέμβριο, δεκάδες εκατομμύρια νέοι Αμερικανοί θα ψηφίσουν Donald Trump».
1_465.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης