Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός έριξε νοκ άουτ τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις από προπύργιο κοντά στο Bakhmut

Ο ρωσικός στρατός έριξε νοκ άουτ τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις από προπύργιο κοντά στο Bakhmut
Ένα φράγμα πυροβολικού προηγήθηκε της επίθεσης, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά την άμυνα των ουκρανικών δυνάμεων
Τα ρωσικά στρατεύματα σημείωσαν με επιτυχία την σταρτιωτική επιχείρηση τους στην περιοχή Artemovsk (Bakhmut), καθώς οι αερομεταφερόμενες μονάδες κατέλαβαν ένα άλλο προπύργιο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αλεξιπτωτιστές από τον σχηματισμό Ivanovo, με την υποστήριξη αερομεταφερόμενων οχημάτων μάχης και ενός άρματος μάχης, πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη επίθεση σε ουκρανικές θέσεις βόρεια του Artemovsk.
Η επιχείρηση προετοιμάστηκε προηγουμένως χρησιμοποιώντας drones, τα οποία επέτρεψαν τον ακριβή προσδιορισμό της θέσης του προπύργιου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ένα φράγμα πυροβολικού προηγήθηκε της επίθεσης, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά την άμυνα των ουκρανικών δυνάμεων.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι αλεξιπτωτιστές χρησιμοποίησαν φορητά όπλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων, καταστέλλοντας με επιτυχία την αντίσταση των Ουκρανών.
Η έλλειψη πληροφοριών για κρατούμενους δείχνει ότι όλοι οι υπερασπιστές του ισχυρού σημείου σκοτώθηκαν. Μετά την κατάληψη της περιοχής, οι αερομεταφερόμενες μονάδες εδραίωσαν τη θέση τους σε νέες θέσεις.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα εκδίωξαν μονάδες της Ουκρανίας από το Artemovsky (Khromovo), που βρίσκεται στο δρόμο προς το Chasovy Yar.
Οι ομάδες επίθεσης έφτασαν στα περίχωρα του χωριού, αναγκάζοντας τις ουκρανικές δυνάμεις να υποχωρήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης