Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Δημαρχείο του Όσλο ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον πληθυσμό της Γάζας

Το Δημαρχείο του Όσλο ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον πληθυσμό της Γάζας
Κληθείσα από το AFP να σχολιάσει, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Νορβηγία απάντησε ότι «δεν έχει πρόβλημα» με τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους
Το Δημαρχείο του Οσλο ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον πληθυσμό της Γάζας σήμερα, διεθνή ημέρα αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό που γιορτάζεται από το 1978 με πρόταση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
«Οταν ξέρουμε ότι περισσότερα από 5.000 παιδιά έχουν χάσει την ζωή τους, δηλαδή 275 σχολικές τάξεις, είναι φυσικό να τα μνημονεύουμε», δήλωσε στο AFPTV η δήμαρχος της νορβηγικής πρωτεύουσας Αν Λίντμπε στο περιθώριο της εκδήλωσης που συγκέντρωσε μία χούφτα φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών.
«Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι το Οσλο πρέπει να είναι μια πόλη για όλους, όπου η μικρή μας εβραϊκή μειονότητα καθώς και όσοι έχουν παλαιστινιακές ρίζες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, υπολογίσιμοι και ενταγμένοι», είπε η δήμαρχος του Οσλο.
Κληθείσα από το AFP να σχολιάσει, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Νορβηγία απάντησε ότι «δεν έχει πρόβλημα» με τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης