Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άστραψε και βρόντηξε ο Putin: Τέλος η δικτατορία των ΗΠΑ - Χωρίς μια ισχυρή Ρωσία, καμία μόνιμη παγκόσμια τάξη δεν είναι δυνατή

Άστραψε και βρόντηξε ο Putin: Τέλος η δικτατορία των ΗΠΑ - Χωρίς μια ισχυρή Ρωσία, καμία μόνιμη παγκόσμια τάξη δεν είναι δυνατή
«Τώρα παλεύουμε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος 
Ομιλία - κόλαφος από τον ρώσο προέδρο Putin, ο οποίος τόνισε την κυριαρχία της Ρωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ, κάνοντας λόγο «για τέλος στην ηγεμονία του ενός» στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο.
Η σύγχρονη Ρωσία επιστρέφει, ενισχύει και αυξάνει την κυριαρχία της ως παγκόσμια δύναμη, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
«Υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια και την ευημερία του λαού μας. Το υψηλότερο ιστορικό δικαίωμα είναι να είναι η Ρωσία μια ισχυρή, ανεξάρτητη δύναμη, μια χώρα-πολιτισμός», τόνισε ο πρόεδρος.
Το νόημα, η αξία και το πραγματικό περιεχόμενο της κυριαρχίας είναι πρώτα απ' όλα η ελευθερία της χώρας και του λαού, σημείωσε ο αρχηγός του κράτους. Αυτήν την αληθινή ελευθερία υπερασπίζονται σήμερα οι στρατιώτες μας στη ζώνη των ειδικών επιχειρήσεωνΟ πρόεδρος ζήτησε  εκείνη τη στιγμή να τιμηθεί η μνήμη των πεσόντων στρατιωτών, με ενός λεπτού σιγή.

«Είναι η χώρα μας, ο ρωσικός κόσμος, όπως έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία, που έχει μπλοκάρει τον δρόμο όσων σήμερα διεκδικούν την παγκόσμια κυριαρχία, την αποκλειστικότητά τους», τόνισε ο Putin
Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, η Ρωσική Ομοσπονδία αγωνίζεται τώρα για την ελευθερία όλου του κόσμου. «Τώρα παλεύουμε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου», σημείωσε.
«Λέμε ανοιχτά ότι η δικτατορία ενός ηγεμόνα -το βλέπουμε, το βλέπουν όλοι τώρα- είναι εξαθλιωμένη, έχει πάει, όπως λένε, σε αταξία και είναι απλώς επικίνδυνη για τους γύρω μας», είπε ο Ρώσος ηγέτης φωτογραφίζοντας τις ΗΠΑ. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτό είναι ήδη ξεκάθαρο σε ολόκληρη την παγκόσμια πλειοψηφία».
Όπως σημείωσε ο ρώσος πρόεδρος, η Ρωσία «είναι τώρα στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης». «Χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, καμία μόνιμη, σταθερή παγκόσμια τάξη δεν είναι δυνατή», προειδοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος. 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης