Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Hamas κατηγορεί το Ισραήλ για κατάφωρη παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Η Hamas κατηγορεί το Ισραήλ για κατάφωρη παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
H Hamas κάλεσε τους διαμεσολαβητές να παρέμβουν για να ενισχύσουν την εκεχειρία
Για κατάφωρη παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας κατηγορεί το Ισραήλ η Hamas, αλλά δηλώνει ότι «εξακολουθεί να είναι δεσμευμένη στην κατάπαυση του πυρός όσο ο εχθρός είναι δεσμευμένος σε αυτήν».
Το Associated Press αναφέρει ότι σε ανακοίνωσή της η Hamas κάλεσε τους διαμεσολαβητές να παρέμβουν για να ενισχύσουν την εκεχειρία.
Η ανακοίνωση ανέφερε ότι οι ενέργειες του Ισραήλ οδήγησαν σε αντίποινα από τους μαχητές της, χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τραυματίστηκαν Ισραηλινοί στρατιώτες

Νωρίτερα, οι IDF ανακοίνωσαν ότι ένας αριθμός στρατιωτών τραυματίστηκε ελαφρά μετά από "τρεις εκρηκτικούς μηχανισμούς που πυροδοτήθηκαν δίπλα σε στρατεύματα των IDF σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας".
Υποστήριξε ότι "σε μία από τις τοποθεσίες, οι τρομοκράτες άνοιξαν επίσης πυρ εναντίον των στρατευμάτων, τα οποία απάντησαν με πυρά".
Κατά τη διάρκεια της παύσης των μαχών, οι ισραηλινοί στρατιώτες και οι μαχητές της Hamas θεωρείται ότι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο στη βόρεια Γάζα.
Η εκεχειρία διανύει την πέμπτη ημέρα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης