Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός χτύπησε το Κέντρο εκπαίδευσης και χρήσης drones του ουκρανικού στρατού

Ο ρωσικός στρατός χτύπησε το Κέντρο εκπαίδευσης και χρήσης drones του ουκρανικού στρατού
Στο Νότιο Donetsk, ρωσικές μονάδες εξαπέλυσαν πυρ στις θέσεις του ουκρανικού στρατού στις περιοχές Ugledar, Novomikhailovka και Urozhainy
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Χρήσης Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (UAV) του Ουκρανικού Στρατού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χτυπήθηκαν επίσης μια εγκατάσταση αποθήκευσης αεροπορικών καυσίμων, τρεις σταθμοί ραντάρ, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικός εξοπλισμός σε 103 περιοχές.
Σημειώνεται επιπλέον ότι ο ρωσικός στρατός απέκρουσε με επιτυχία τέσσερις επιθέσεις από ομάδες επίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση Kupyansk και άλλες τρεις στην κατεύθυνση του Donetsk.
Στην κατεύθυνση του Κρασνολιμάνσκ, σημειώθηκε πλήγμα στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές Grigorovka και Torskoye, με αποτέλεσμα ο εχθρός να υποστεί απώλειες έως και 40 στρατιωτικών και δύο οχημάτων.
Στο Νότιο Donetsk, ρωσικές μονάδες εξαπέλυσαν πυρ στις θέσεις του ουκρανικού στρατού στις περιοχές Ugledar, Novomikhailovka και Urozhainy.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, στην κατεύθυνση Zaporozhye μια επίθεση από μια ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αποκρούστηκε επίσης επιτυχώς με απώλειες έως και 65 στρατιωτικών και δύο αμερικανικής κατασκευής τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113.
Νωρίτερα, η ομάδα στρατευμάτων εν ονόματι «Δύση» των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων απέκρουσε τις αντεπιθέσεις του εχθρού στην κατεύθυνση Kupyansk και απέτρεψε τις προσπάθειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να εναλλάξουν στρατιώτες από την 43η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης