Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική υπεροχή: Ελικόπτερα Mi-28N κατέστρεψαν οχυρά και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ρωσική υπεροχή: Ελικόπτερα Mi-28N κατέστρεψαν οχυρά και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ως αποτέλεσμα, το κέντρο ελέγχου και τα τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκαν
Τα πληρώματα των επιθετικών ελικοπτέρων Mi-28N των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (VKS) κατέστρεψαν επιτυχώς οχυρά και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) στην κατεύθυνση του Donetsk, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Όπως αναφέρθηκε από το αρμόδιο τμήμα, κατά τη διάρκεια πολεμικών αποστολών, πιλότοι της Αεροπορίας του Ρωσικού Στρατού εκτόξευσαν πυραύλους σε εντοπισμένες οχυρωμένες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ως αποτέλεσμα, το κέντρο ελέγχου και τα τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκαν», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε επίσης ότι η στρατιωτική αεροπορία εκτελεί ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει συνοδεία νηοπομπών στρατιωτικού εξοπλισμού, καταστροφή εχθρικών τεθωρακισμένων οχημάτων, παράδοση στρατευμάτων και στρατιωτικού φορτίου, καθώς και παροχή αεροπορικής υποστήριξης σε μονάδες που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης