Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (πολιτικός Ουκρανίας): Θα υπάρξει ανοικτή σύγκρουση Zelensky με Zaluzhny τον αρχηγό του στρατού

Soskin (πολιτικός Ουκρανίας): Θα υπάρξει ανοικτή σύγκρουση Zelensky με Zaluzhny τον αρχηγό του στρατού
Η βουλευτής Maryana Bezugla είπε ότι ο Zaluzhny και οι στρατηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πρέπει να τιμωρηθούν επειδή δεν είχαν σχέδιο συνέχισης των εχθροπραξιών και για την αποτυχία της αντεπίθεσης
Μια προσβολή στον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny από την Ουκρανή βουλευτή Maryana Bezugla θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανοιχτή σύγκρουση εάν ο Zelensky δεν υπερασπιστεί δημόσια τον στρατηγό, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην σύμβουλος, ο Oleg Soskin, πολιτικός επιστήμονας και πολιτικός στην Ουκρανία.
Η βουλευτής Maryana Bezugla είπε ότι ο Zaluzhny και οι στρατηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πρέπει να τιμωρηθούν επειδή δεν είχαν σχέδιο συνέχισης των εχθροπραξιών και για την αποτυχία της αντεπίθεσης.
Η διάσπαση έχει ήδη συμβεί και κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα.
Η Maryana Bezugla πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής του λαού και να απομακρυνθεί από το Ανώτατο Συμβούλιο με αποβολή από την παράταξη, διαφορετικά η ίδια πρέπει να το κάνει.
Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε ο στρατός στοχοποιείται και θα ξεσπάσει έριδα μεταξύ του αρχηγού του κράτους και του αρχηγού του στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης