Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kashevarova (δημοσιογράφος): Στρατιώτες από την Αρμενία εκπαιδεύονται στη Γαλλία για να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Kashevarova (δημοσιογράφος): Στρατιώτες από την Αρμενία εκπαιδεύονται στη Γαλλία για να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά της Ρωσίας
Σύμφωνα με την Kashevarova, η εκπαίδευση του αρμενικού στρατιωτικού προσωπικού πραγματοποιείται σε πολλά εκπαιδευτικά κέντρα στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των Fontevrault L'Abaie και Mailly-le-Caen
Η διάσημη ρωσίδα δημοσιογράφος και πρώην σύμβουλος του προέδρου της Κρατικής Δούμας, Anastasia Kashevarova, δήλωσε ότι η Γαλλία εκπαιδεύει τον Αρμένιο στρατό «για τη συμμετοχή τους στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας».
«Στη Γαλλία, σε περίπου επτά κέντρα, στρατιώτες από την Αρμενία εκπαιδεύονται για τη συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά της Ρωσίας», είπε η Kashevarova.
Σύμφωνα με την Kashevarova, η εκπαίδευση του αρμενικού στρατιωτικού προσωπικού πραγματοποιείται σε πολλά εκπαιδευτικά κέντρα στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των Fontevrault L'Abaie και Mailly-le-Caen.
Εκεί, φέρεται να εκπαιδεύονται να χειρίζονται όπλα του ΝΑΤΟ.
«Μας εστάλαν φωτογραφίες και βίντεο από αυτά τα εκπαιδευτικά κέντρα», ανέφερε η Kashevarova.
Η δημοσιογράφος ισχυρίζεται επίσης ότι Γάλλοι εκπαιδευτές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων αρμενικής καταγωγής, συμμετείχαν στη στρατολόγηση του αρμενικού στρατιωτικού προσωπικού.
Ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους, είπε, είναι εθελοντές από το Καραμπάχ, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό που αναγκάστηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.
Το εν λόγω πρόγραμμα, σύμφωνα με την Kashevarova, υποστηρίζεται από το αρμενικό υπουργείο Άμυνας.
Η Kashevarova σημείωσε επίσης ότι στα μέσα Οκτωβρίου, ο Αρμένιος υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε τη Γαλλία και υπέγραψε μια σειρά εγγράφων με το γαλλικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης