Τελευταία Νέα
Διεθνή

H ρωσική αεράμυνα απέτρεψε 24 ουκρανικές απόπειρες επίθεσης με drones στη Μόσχα (Κρεμλίνο) και άλλες τρεις περιοχές

H ρωσική αεράμυνα απέτρεψε 24 ουκρανικές απόπειρες επίθεσης με drones στη Μόσχα (Κρεμλίνο) και άλλες τρεις περιοχές
Στις 26 Νοεμβρίου, περίπου στις 09:30 ώρα Μόσχας [06:30 π.μ. GMT], αποτράπηκε απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση με UAVs τύπου αεροσκάφους σταθερής πτέρυγας εναντίον εγκαταστάσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Η ρωσική αεροπορική άμυνα κατέστρεψε τέσσερα ακόμη ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) πάνω από τις περιοχές Bryansk, Smolensk και Tula, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 24 μέσα σε λίγες ώρες, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το TASS.
«Στις 26 Νοεμβρίου, περίπου στις 09:30 ώρα Μόσχας [06:30 π.μ. GMT], αποτράπηκε απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση με UAVs τύπου αεροσκάφους σταθερής πτέρυγας εναντίον εγκαταστάσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
H αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πάνω από το έδαφος των περιοχών Bryansk, Smolensk και Tula», ανέφερε το υπουργείο.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε για την καταστροφή έντεκα και στη συνέχεια ακόμη εννέα μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από το έδαφος των περιοχών της Μόσχας, της Tula, της Kaluge και του Bryansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης