Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά πανταχόθεν από Trump: Επικρίνει τη συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων, την Hamas, τον Biden

Πυρά πανταχόθεν από Trump: Επικρίνει τη συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων, την Hamas, τον Biden
Αυτή η συμφωνία δεν θα τελειώσει καλά λόγω των απαιτήσεων της Hamas, τόνισε ο πρόεδρος Trump
Σχετικά Άρθρα
Πυρά κατά παντός υπευθύνου εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump μέσω της πλατφόρμας μέσων μαζικής ενημέρωσης «Truth Social» επικρίνοντας την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Hamas, την ίδια την παλαιστινιακή οργάνωση, αλλά και τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden με αφορμή τους ομήρους που απελευθερώνονται.

«Έχει παρατηρήσει κανείς ότι η Hamas έχει επιστρέψει ανθρώπους από άλλες χώρες, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει επιστρέψει ούτε έναν Αμερικανό όμηρο;
Υπάρχει μόνο ένας λόγος γι’ αυτό, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ.
Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή και σκοτεινή περίοδος της Αμερικής!», αναφέρει ο Trump στην ανάρτησή του.
trump.JPG
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden δήλωσε στις 21/11/2023 ότι ελπίζει ότι οι Αμερικανοί που απήχθησαν από τη Hamas θα απελευθερωθούν στο εγγύς μέλλον.
«Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό», δήλωσε ο Biden. «Αλλά περιμένουμε να συμβεί».
Υπενθυμίζεται πως δεν συμπεριελήφθηκαν Αμερικανοί υπήκοοι ούτε στην πρώτη, ούτε στην δεύτερη ανταλλαγή, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Ωστόσο, ο Biden εξέφρασε την «ελπίδα» η προσωρινή κατάπαυση του πυρός να παραταθεί και να επιστραφούν περισσότεροι όμηροι, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον δύο Αμερικανίδες και ένα 4χρονο κορίτσι.
«Αυτός είναι ο στόχος μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Trump: Αυτή η συμφωνία δεν θα τελειώσει καλά λόγω των απαιτήσεων της Hamas

Αυτή η συμφωνία δεν θα τελειώσει καλά λόγω των απαιτήσεων της Hamas πιστεύει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ: «Η Hamas θέλει τώρα μια καλύτερη συμφωνία για τους ομήρους», έγραψε σε ξεχωριστή ανάρτηση.
«Αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει καλά!»
Ο πρώην πρόεδρος σε συνέντευξή του στη Univision νωρίτερα αυτόν τον μήνα πρότεινε ότι η διεθνής κοινότητα θα έπρεπε απλώς να αφήσει τον πόλεμο να «ξεκινήσει», γιατί δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει.
Ενώ συχνά διαλαλούσε την υποστήριξή του στο Ισραήλ ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, τα σχόλιά του μετά την αρχική επίθεση της Hamas στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου έχουν πυροδοτήσει ερωτηματικά, αφού ο Trump όχι μόνο περιέγραψε τη Hezbollah, που υποστηρίζεται από το Ιράν, ως «πολύ έξυπνη», αλλά επέκρινε επίσης έντονα τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu αμέσως μετά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης