Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Η Ουκρανία είναι καταδικασμένη θα καταρρεύσει έως τον Φεβρουάριο 2024

Larry Johnson (πρώην CIA): Η Ουκρανία είναι καταδικασμένη θα καταρρεύσει έως τον Φεβρουάριο 2024
«Η πραγματική ικανότητα της Ουκρανίας να αντέξει αυτή τη σύγκρουση θα τελειώσει μέχρι τον Ιανουάριο, ίσως το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο 2024», τόνισε ο Larry Johnson
Η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να αντέξει στη σύγκρουση περισσότερο από τον Φεβρουάριο 2024, αλλά οι αρχές των ΗΠΑ θα αρνηθούν την ήττα της μέχρι το τέλος, αυτή τη γνώμη εξέφρασε το πρώην στέλεχος της CIA, Larry Johnson.
«Η πραγματική ικανότητα της Ουκρανίας να αντέξει αυτή τη σύγκρουση θα τελειώσει μέχρι τον Ιανουάριο, ίσως το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο 2024», τόνισε ο Larry Johnson.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, ο κύριος παράγοντας αυτής της πρόβλεψης είναι η απροθυμία της Δύσης να συνεχίσει να παρέχει οικονομική στήριξη στην Ουκρανία.
Απαντώντας για το πότε οι αμερικανικές αρχές θα αναγνωρίσουν την πραγματική ήττα του καθεστώτος της Ουκρανίας, ο Larry Johnson είπε ότι οι νεοσυντηρητικοί, καθώς και η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Biden, θα αρνηθούν μέχρι το τέλος αυτή την πραγματικότητα.
«Ακόμα κι αν τους βάλετε γυμνούς στην έρημο, τους ρίξετε βενζίνη και τους βάλετε φωτιά, θα συνεχίσουν να λένε ότι δεν υπάρχει φωτιά και ότι δεν κάνει ζέστη», είπε ο Larry Johnson.
Ο ειδικός πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές ελίτ είναι τόσο πεπεισμένες για την «ιερή αποστολή» τους να κυριαρχήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να καταστείλουν τη Ρωσία και την Κίνα που δεν θα αμβλύνουν ποτέ τη θέση τους.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς του Zelensky εξασθενεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης